The wishlist name can't be left blank

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Telefon: 06 1 6104627

Garnéla - Amano garnéla (Caridina multidentata, algázó)

990 Ft
Raktáron
SKU
888143


Tudományos név :
Caridina multidentata
Magyar név:
Amano garnéla, Yamato garnéla
Szinonímák: Caridina japonica
Csoport: Gerinctelenek
Származás: Ázsia; Japán
Testhossz: 4-5 cm
Természetes élőhely: Lassú folyású, vagy állóvizek és mocsarak a Yamato folyó térségében.
Viselkedés: Békés, külön a számukra berendezett akváriumban tartsuk őket.
Táplálkozás: Algaevők, de adjunk nekik rendszeresen más eleséget is: forrázott zöldségeket, spirulina tablettát, száraz haltápokat.
Szaporítás: Nehéz
Medence: Minimum 20 literes
Népesség: 20 literre 5-6 garnéla
Dekoráció: Növényekkel dúsan teleültetett akvárium, használjunk a víz színén úszó növényeket, hogy tompítsuk a világítás erősségét. Az akváriumot jól fedjük le, mert rendkívül jó szabadulóművészek…
Hőmérséklet: 20-28 °C
pH: 6,5-7,8
Keménység: 5-20NK°
Várható életkor: 3-4 év

További információ
Name Garnéla - Amano garnéla (Caridina multidentata, algázó)
SKU 888143
Gyártó Élőlények

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Népszerű
Hal - Harcsa - Otocinclus - Törpe szívóharcsa - Macrotocinclus affinis Előző Hal - Harcsa - Otocinclus - Törpe szívóharcsa - Otocinclus affinis
Ugrás fel