The wishlist name can't be left blank

Frodo kő

A Frodo kő különlegesen barázdált textúrájú, néha fehér csíkokat és foltokat tartalmazó barnás-szürkés kő. Remekül alkalmazható víz alatti szikás tájak megalkotásához - klasszikus Iwagumi berendezésekhez. Egyedi formája és gyönyörű textúrája igazán különleges hatást kölcsönöz az akváriumnak.
A kő a vízben barnás-szürkés árnyalatú marad, természetes hatást ad a növények zöldjével. Előtér-növények használatával "sziklás hegység" hangulat remekül visszaadható.

A feltüntetett ár 1kg. kő ára!
Minimális rendelési mennyiség: 2 kg.

TÁJÉKOZTATÓ: Mennyi követ rendeljek?
A kövek méretei változóak. Ha tehát a mennyiséghez 10-et írunk, az 10 kg. kőnek felel meg.

Frodo stone

 

Raktáron
SKU
999298
2500Ft
  • Vegyen 10 -t darabját 2250Ft -ért, és spóroljon meg 10%-ot

A Frodo kő különlegesen barázdált textúrájú, néha fehér csíkokat és foltokat tartalmazó barnás-szürkés kő. Remekül alkalmazható víz alatti szikás tájak megalkotásához - klasszikus Iwagumi berendezésekhez. Egyedi formája és gyönyörű textúrája igazán különleges hatást kölcsönöz az akváriumnak.

A kő a vízben barnás-szürkés árnyalatú marad, természetes hatást ad a növények zöldjével. Előtér-növények használatával "sziklás hegység" hangulat remekül visszaadható.

Töréssel lemezesen törik, a legtöbb szikla dinnye méretű, néhány kg-os darabot tesz ki. Az egyik legnehezebb természetes dekoráció.

Frodo kő

Milyen berendezésekhez használhatóak?

A Frodo kövek különleges mintázatuk miatt sokféle módon használhatók akváriumunkban. Az apróbb méretű kövek jellegzetes dekorációs kiegészítők lehetnek. De nem ritka az alkalmanként 50-100kg-os darab, amivel leginkább monumentális építményeket készítenek az akvakertészek.

A seiryu kövekhez képest természetesebb színnel rendelkezik, tovább növelve a berendezés eredeti hangulatát.

Bonyolultabb hegyvonulathoz érdemes nagyobb mennyiségű sziklával dolgozni, kis és nagy méretű kövek használatával a természetesebb hatás érdekében.

Remekül használható kiegészítő dekorációként is, például növények között, vagy fás dekoráció alapjának, ilyen esetben leginkább kis méretű kövekkel érdemes dolgozni. A nagyobb sziklák ilyen esetben is törhetőek.

 

Frodo kő

Hogyan használjuk a Frodo köveket?

Nagyobb építményhez érdemes ragasztót használni, de sokan a sziklák természetes formáját és a gravitáció erejét használják az illesztésekhez.

A sziklák egy nagyobb kalapáccsal könnyen törhetőek. Érdemes eltérő méretű sziklákat használni a térérzet növeléséhez.

A Frodo kövekkel nem csak hegyeket építhetünk, tökéletesen használhatók egy fás dekoráció talapzatához, fás berendezés alapozásához is. Természetes színe és erezete valódi természetességet kölcsönöz akváriumunknak.

Frodo kő

 

Hogyan változtatják meg kövek a vízparamétereket?

A Frodo kövek az akvárium vizének PH-ját és keménységét (KH) minimális mennyiségben értintik. Néhány hónap után ez a hatás elhanyagolható mértékűre csökken. Emiatt CO2 kompenzációra a Seiryu kövekkel ellentétben nincs szükség használatuknál.

Hogyan tisztítsuk a köveket?

Használat előtt érdemes vízzel lemosni. Akváriumban a kövek algásodása esetén használhatunk tisztító kefét, elektromos fogkefét vagy valamilyen dözs szivacsot / kefét is. A kövek jól viselik az ilyen irányú igénybevételt.

Mennyi követ rendeljek az akváriumhoz?

Sziklás berendezéshez megfelelő kiindulási alap lehet a következő mennyiség. Természetesen egy monumentális sziklás felépítményhez ez nem elégséges, ilyen esetben akár két-háromszor ennyi dekorációra is szükség lehet. Tapasztalatunk alapján azonban egy általános berendezéshez a következő mennyiséggel is látványos eredményt lehet elérni.

30l akvárium - 7kg
60l akvárium - 15kg
120l akvárium - 30kg
240l akvárium - 60kg

 

További információ
Name Frodo kő
SKU 999298
Gyártó GreenWorks
Keményíti a vizet Nem