CLICK HERE for international orders.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

Fizetési információ

Webáruházunkban többféle módon is fizethet a kiszemelt termékekért, így majdnem minden esetre kínálunk megoldást. Ez az oldal csak a Green Aqua által elfogadott fizetési módok rövid összefoglalója. Részleteket az üzletszabályzatunk fizetési módokra vonatkozó fejezetében talál.

Utánvétes megrendelés fizetés a termék átvételekor

Talán a legnépszerűbb fizetési forma. A termékek megrendelésekor nem, csak kiszállítás esetén történik fizetés. A fizetést bárki intézheti, aki a csomagot átveszi. Ha a vevő nem elérhető, lehet ez a szomszéd, barát, esetleg a munkahelyen az egyik kollega. Fontos! A futár csak abban az esetben adja át a csomagot, ha az utánvét rendezve lett. Amennyiben elfelejtettünk pénzt hagyni ismerőseinknél, a futárnak nincs mérlegelési lehetősége, a csomagot vissza fogja szállítani nekünk.

Az utánvét előnye, hogy nem kell bankkártyával rendelkeznünk a fizetéshez. Bővebb információk a futárszolgálattal történő kiszállításról a házhozszállítási információs oldalunkon, illetve az üzletszabályzatunk vonatkozó részében.

Banki utalás

Hasonlóan az utánvétes rendeléshez, itt sem szükséges bankkártya a rendelés kifizetéséhez. Banki utalás választása esetén a rendelés értékét előre el kell utalni cégünk számlaszámára. A rendelést csak az összeg beérkezése után kezdjük feldolgozni!

Praktikus fizetési mód, ha nagy értékben vásárolunk, és nem szeretnénk a futárnak fizetni. De jól jöhet abban az esetben is, ha egy harmadik személy veszi át a csomagot, akinek nem szeretnénk pénzt adni. Ezzel a fizetési móddal előre lerendezhetjük a vásárlás összegét, így a csomagot a futár már csak át fogja adni kiszállításkor. A bankszámlaszámainkat és egyéb banki utalással kapcsolatos információkat az üzletszabályzatunk fizetési módokra vonatkozó részében talál.

BANKSZÁMLASZÁMUNK
Green Aqua Kft.
10702332-48788801-51100005
A közleménybe a rendelés számát szíveskedjen beírni.
A rendelés száma a visszaigazoló email tetején található.

Vásárlási utalvány (ajándékkártya)


Ha ilyennel rendelkezünk és fel szeretnénk használni, a KOSÁR oldalon a fizetés előtt a "kupon" mezőbe írjuk be az utalvány kódját, így az utalvány összege azonnal levonódik a rendelés végösszegéből.

Bankkártyás fizetés

Webáruházunk a Worldline bankkártyás fizetési rendszerét használja. A fizetés gyors és biztonságos. Csak bankkártyánk limitje (ha van ilyen beállítva) korlátozza, mennyiért tudunk vásárolni.

Sikeres bankkártyás fizetésnél azonnal értesítést kapunk a rendelésről, így meg tudjuk kezdeni a feldolgozást. Ha azonban a rendelés közben nem tölti ki a bankkártyás fizetési oldalt, vagy elnavigál onnan, akkor a rendelés törlődik sikertelen tranzakcióval. Ha technikai hiba miatt történik mindez, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk, hogy segíthessünk a rendelésben. A bankkártyás fizetési folyamat részletes leírása, magyarázata itt található.

Paypal fizetés

A Paypal az egyik legnépszerűbb fizetési forma, a virtuális számla igénylése egyszerű, és ha már van paypal számlánk, azt a világon minden elfogadóhelyen használhatjuk. Előnye, hogy az anonim fizetést előre rendezhetjük, a bankszámlánkon nem látszik majd, hogy kinél vásároltunk. A paypal-el kifizetett rendeléseket csak akkor dolgozzuk fel, ha az összeg megérkezett hozzánk - a vásárló bankkártyájához megfelelően társított paypal fiókban ez pedig azonnali. Fizetéskor a webáruházunk átirányít a Paypal oldalra, ahol biztonságosan rendezhetjük a rendelés értékét. Kérjük, ne küldjön levelet a paypal email címünkre, (csak a fizetéskor használja azt), mert nem olvassuk rendszeresen ezt a címet. Elérhetőségeink.
A Paypal címünk: paypal.

Bónusz pontok

A webáruházban történt vásárlásai után bonusz pontokat adunk. Ezek a pontok fizetéshez is felhasználhatóak az oldal felső részén látható KOSÁR funkcióval. A kosárban be tudjuk állítani, mennyi pontot szeretnénk elkölteni a vásárláshoz. Nincs korlát, akár a teljes összeget is rendezhetjük pontokban! További részletek.

 

Green Aqua fizetési módok

 

Ahogy a fenti példákon is látszik, szinte mindenre van lehetőség. Ha a fenti fizetési módok helyett mégis inkább személyes átvételt választjuk és a boltban fizetnénk, erre is van lehetőség, csak ki kell választani a személyes átvétet rendelés közben. A boltunkban készpénzzel és bankkártyával is lehet fizetni. Sajnáljuk, de jelenleg az American Express kártyákat nem tudjuk elfogadni.

Ugrás fel