Események képei

A Green Aqua rendszeresen szervez itthoni növényes akvarisztikai eseményeket illetve rendszeresen látogatunk nemzetközi akvakertész találkozókat, kiállításokat, galériákat.. A képek a magyar akvakertészet népszerűségét és erejét is mutatják.

 

IAPLC 2015

 

IAPLC 2015

A legrangosabb nemzetközi akvakertész verseny, az International Aquatic Plants Layout Contest, az ADA 2015 évi versenyének Green Aqua vonatkozású fotói. A magyar nevezések száma európa-szinten a legmagasabb szinten van.

 

Iwagumi Contest 2

 

Iwagumi-Contest - 2. rész

A Green Aqua törökbálint boltja előtt ismételten megszerveztük a népszerű akvakertész vetélkedőt. Lássuk, melyik csapatnak sikerült a legszebb köves kompozíciót létrehoznia az üres, homokkal töltött 60 literes akváriumokban az udvaron.

             
 Interzoo 2014 képek  

Interzoo 2014

A  kétévente megrendezett világkiállításra csak kereskedők hivatalosak. Mi eddig minden alkalommal igyekeztünk beszámolni a látott érdekességekről. Látható, hogy a növényes akvarisztika rendkívül erősen tör felfele a különböző kiállítóknál.

  Scaper's Day 2014  

Scaper's Day 2014

A Green Aqua eddigi egyik legnagyobb sikerű rendezvénye, ahol 3 csapatban 3 akvakertész mérhette össze a tudását. Az akváriumok kivétel nélkül rendkívül jól szerepeltek az IAPLC 2014-en, a Talachi-team a 122. helyezést hozta el!

             
IAPLC 2014  

IAPLC 2014

A legrangosabb nemzetközi akvakertész verseny, az International Aquatic Plants Layout Contest, az ADA 2014 évi versenyének Green Aqua vonatkozású fotói. Ebben az évben is rendkívül jó magyar eredmények születtek, van magyar a TOP 100-ban.

  A Saguaro Forest című akvárium készítése  

A Saguaro Forest című akvárium készítése

Farkas Balázs, a Green Aqua egyik alapítója a fejébe vette, hogy kaktuszokat ültet a víz alá. Az akvárium a 2014-es IAPLC versenyen a 46. helyezést érte el. Az akvárium készítéséről tettük közzé ezt a fotósorozatot.

             
Tokyo Sumida Aquarium 2014  

Sumida Aquarium - Tokyo 2013

Látja, hogyan működik? Tudja, hogy hogyan kell összerakni? Nézze meg a képeken működés közben a CO2 diffúzort, a Twinstar-t, az ADA AquaSky LED lámpát és még sok más gyönyörű formatervezésű terméket.

  ADA Workshop 2013  

ADA Workshop 2013

Nagysikerű workshop-sorozatunk ezen állomásán az ADA termékek használatát mutattuk be egy exkluzív ADA akvárium berendezésén keresztül. A törökbálinti bolt tele volt, legközelebb nagyobb helyet kell majd kibérelnünk...

             
Iwagumi Contest 2013  

Iwagumi Contest 2013

Az akváriumi dekorációs kövek berendezését tanító versenyünk első része. A csapatoknak egységnyi idő alatt kellett összeállítania Seiryu kövekből egy hardscape-kompozíciót. Külföldi nevezőnk is volt.

  Tropica Workshop 2014  

Tropica Workshop 2014

Lantos Viktor, a Green Aqua egyik alapítója a Tropica cég központjában járt Dániában. Az élményeit egy képes beszámolóval tette közzé a Green Aqua törökbálnti boltjában. A Tropica az egyik legnagyobb európai növénytermesztő.

             
Wabi-Kusa workshop  

Wabi-Kusa workshop

Akváriumi növények a víz fölött. Hozzunk létre gyönyörű növénykompozíciókat emers - azaz víz fölötti módon. Tündik András nemzetközileg is ismert Wabi-kusa mester bemutatta a tudását a Green Aqua törökbálinti boltjában az érdeklődőknek.

   Titánok harca - 2012  

Titánok harca 2012

Nano akvárium berendezés a két nano gurutól. Szecsei Tibor és Varga Attila akvárium-berendezős hétvégéje a Green Aqua törökbálinti boltjában. Lássuk, ki nyerte a versenyt? A látogatók mindenképpen, ők kellemes élményekkel térhettek haza.

             
Intezoo - 2012  

Interzoo 2012

A  kétévente megrendezett világkiállításra csak kereskedők hivatalosak. Mi eddig minden alkalommal igyekeztünk beszámolni a látott érdekességekről. A gyártók és forgalmazók igyekeznek bemutatni az összes újdonságot, mi pedig továbbadjuk.

   ADA Workshop 2012  

ADA Workshop 2012

Nano akvárium berendezés a két nano gurutól. Szecsei Tibor és Varga Attila akvárium-berendezős hétvégéje a Green Aqua törökbálinti boltjában. Lássuk, ki nyerte a versenyt? A látogatók mindenképpen, ők kellemes élményekkel térhettek haza.

             
 Akvárium Fotózás workshop  

Akvárium-fotózás workshop 2014

Az akvárium fotózása egyáltalán nem egyszerű feladat. A mélységélességnek jónak kell lennie és a halak nem szabad bemozduljanak a képen - mindezt nem túl erős megvilágítás mellett. Hogyan készítsünk profi képet az akváriumunkról?

   ADA Workshop 2011  

ADA Workshop 2011

A Green Aqua első workshopja, röviddel a törökbálinti galéria megnyitása után. A fényképekből jól látható, hogy mennyire másként nézett ki a boltunk a nyitás után. Azóta sokat fejlődött. Nosztalgia-fotó sorozat, 2011-ből. A Green Aqua 2009-ben alakult.

 

 

Green Aqua akvárium

 

Növényes akvárium
Növényes akvárium
Akvakertészet
Lélegzetelállító látvány, kristálytiszta víz. Természetes, stabil ökoszisztémák.
különlegességek hollandiából
Új Aquaflora növények
Mostantól más kertészeteknél nem elérhető, új fajtákat is forgalmazunk.
Aquaflora növények
Fényképes leírás a Green Aqua galériájának 22 akváriumában felhasznált technikával és élőlényekkel. (A versenyakváriumaink fotói itt találhatóak.)
Működésének 10. éve elején megnyittuk a Green Aqua vadonatúj galériáját Budapesten! Az új bolt több, mint háromszor nagyobb mint a régi. Nézze meg!
Green Aqua növény wellness csomag
Macro és Micro tápanyagok, CO2 pótlás. Növény wellness csomagjaink.
Green Aqua alga tájékoztató
Algásodás, ködös víz, felszín hártya? Segítünk a megoldásban!
Minden, amit a karbantartásról tudni kell. Olvassa el az RO tájékoztatót is.
Miért van szén-dioxidra szüksége az akváriumi növényeinknek?
Rotala 'Hra', Green
Minden a növényválasztásról és a telepítésről. Fotó: Rotala H'ra, Green.
Nano akváriumok, CO2, szűrés. Termékbemutatók, inspiráció.