Ügyfélszolgálat: 06 1 6104627

Eheim Skim 350 - vízfelszíntisztító skimmer

4 114

EHEIM Skim 350


A legtöbb akváriumnál nagy mennyiségben fordulnak elő felhalmozódott oldott proteinek, szerves szennyeződések és bomlástermékek, olajos szennyeződések. Ezek sok esetben az akvárium felső néhány centiméterében vannak jelen, amit a legtöbb szűrő nem képes feldolgozni, mivel azok az akvárium alsó rétegeiből szívják a vizet. Az eredmény, hogy ezek a szennyeződések, proteinek felhalmozódnak a víz felszínén és rontják a víz minőségét, meggátolják a megfelelő oxigéncserét, gátolják a fény megfelelő terjedését.


Az EHEIM Skim 350 segítségével ez a probléma tökéletesen orvosolható. A felszínleszívó a felszínről eltávolítja a szennyeződéseket, így az akvárium alsó és felső rétegeiben is megfelelően tud dolgozni szűrésünk, ez pedig akváriumunk vízminőségén is látható lesz.


Használható minden 350 liter alatti akvárium esetében. Efölött több skim 350 ajánlott.


Egyszerű, gyors használat. Könnyen ki -behelyezhető. Halk, takarékos.


 

Elérhetőség: Készleten

7990 Ft
Eheim
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek

 

Hasznos gyakorlati tippek az EHEIM Skim 350 használatához:

  1. Kis akváriumoknál érdemes időzítőre kapcsolni, mert a skim nagyobb beszívó nyílásai miatt a kis termetű halak is könnyedén csapdába eshetnek. Napi 5 perc működés tökéletes eredményt hoz.
  2. Érdemes hetente kimosni az EHEIM Skim 350-ben található szivacsot a hatékony működés érdekében
  3. Amennyiben a szivacs elhasználódott, vagy megkeményedett, a gyártó 2 darabos szivacs készletével pótolhatjuk.
  4. Új akvárium indításnál segítség lehet a talajból felszabaduló por és apró szemcsék, valamint levél darabok gyors leszűrésére. Így 1-2 óra alatt tiszta felszínt kapunk.
  5. Érdemes az EHEIM Skim 350-et annyival a víz alá tenni, hogy az úszó darab lebegjen. Így a hét közbeni párolgás után is víz alatt marad a skimmer.
  6. Vízcseréknél amikor a szűrőket lekapcsoljuk a skimmer folyamatos működésével a halaknak okozott stressz csökkenthető. Segítségével levegőt is be tudunk porlasztani.
  7. Az EHEIM Skim 350 kis méretű 20-30 literes akváriumhoz is használható. Ilyenkor érdemes a teljesítményt alacsony fokozatra állítani.
  8. A skimmer egy 300 literes akváriumnál is percek alatt tisztára varászolja a felszínt.

 

Green Aqua Showroom

Angol nyelvű termék leíráshoz kattintson ide.

 

Az EHEIM Skim 350 méretei:

Szélesség: 40,50 mm
Magasság: 132,00 mm
Mélység: 54,00 mm
Kifolyó mérete: 13,00 mm

Édesvízi és tengeri akváriumhoz is használható!

 

Green Aqua Showroom

További információk

NévEheim Skim 350 - vízfelszíntisztító skimmer
Cikkszám3536220
GyártóEheim
Akvárium mérethez50L alatt, 100L alatt, 150L alatt, 200L alatt, 250L alatt, 400L alatt

Vevőink ezeket a termékeket nézték meg

 

Speciális termékek szállítása

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.
Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem