The wishlist name can't be left blank
INGYENES SZÁLLÍTÁS 14.900FT FELETT!

For international orders please click here

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

Eheim 2080 Professionel 3 1200XL külső szűrő - töltet nélkül

Akciós ár 128 990 Ft Lista ár 135 990 Ft
Raktáron
SKU
2080010

Eheim Professionel 3 - 2080 külső szűrő technikai adatok:

 • Pumpateljesítmény: 1700 lph (liter per óra)
 • Gyárilag javasolt akváriumméret: 1200 literig.
 • Green Aqua által javasolt növényes akváriumméret: max. 250 liter.
 • Vödörméret: 25 liter.
 • Szűrőtérfogat: 12 + 1,5 liter (előszűrő).
 • Teljesítmény: 30 W
 • Pumpa emelési magasság: max. 2.8 méter
 • Szűrőcső átmérő: 16/22 mm
 • Szűrő méret: 567 x 330 x 330 mm
 • Állítható teljesítmény

Tartozékok:

 • Mechanikai szűrőanyag: kék szivacs
 • Mechanikai szűrőanyag: perlonvatta
 • Szűrőtöltet kosarak: 4 db.
 • Eheim csapok a csövek csatlakozásához.
 • 3 db. zöld színű szűrőcső - 16/22 mm.
 • Zöld színű Eheim ki- és befolyócsövek, esőztető.
 • Sötétszürke tapadókorongok szorítókengyellel a ki- és befolyócsövekhez

Az Eheim Professional 3 - 2080 a legnagyobb Eheim külső szűrő. A 2 befolyócső és 1 kifolyó lehetővé teszi azt, hogy nagyobb (szélesebb) akváriumokban a szívókosarakat az akvárium két oldalán helyezzük el, az akváriumban a víz áramlását egyenletesen megosztva. Ezzel gyakorlatilag olyan helyzetet teremthetünk a 2080-assal, mintha két szűrőt üzemeltetnénk egyszerre

Az automatikus feltöltési funkció az egyik legfontosabb kényelmi szolgáltatás. A szűrő tetején található pumpafej pár megnyomásával a szűrőbe üzembehelyezéskor és tisztítás után beszivattyúzható az akváriumvíz, nincs szükség a csövek szájjal történő megszívására, az előre feltöltésre, stb. A szűrőcsövek csak a csap elzárása után választhatóak le a szűrőről. A takarítását ezután akár egy külön helyiségben - pl. a fürdőszobában is el lehet végezni. A szűrőcsövek csatlakozásánál egy szűrőteljesítmény-jelző skála is található. Erről kis tapasztalattal könnyen leolvasható, hogy a szűrő mennyire van eltömítve.

A szűrő teljesítményét manuálisan is állítani lehet. A gyári pumpateljesítmény adat soha nem a szűrő valós - töltött állapotú üzemszerű teljesítményét mutatja. Az általunk általában javasolt 8-10x-es megforgatási érték kiszámításánál mindig az üres pumpateljesítményt kell figyelembe venni. Az algamentes növényes akvárium üzemeltetésében az ammónia-lebontást végző szűrőnek komoly szerepe van. Fontos, hogy akváriumunkhoz a megfelelő méretű szűrőt válasszuk. Szűrő választási tájékoztató a második fényképen és részletes leírás itt.

Angol nyelvű használati útmutató letöltése a gyártó oldaláról

A termék gyártói internetes oldala itt található.

További információ
Name Eheim 2080 Professionel 3 1200XL külső szűrő - töltet nélkül
SKU 2080010
Gyártó Eheim
Cső átmérő 16/22
Pumpateljesítmény (lph) 1700
Akvárium mérethez 200L alatt, 250L alatt, 400L alatt

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

AKCIÓ 5%
Eheim 2180 Professionel 3 1200XLT fűtős külső szűrő - töltet nélkül Előző Eheim Professionel 3 – 1200XLT 2180 fűtős külső szűrő - töltet nélkül
Ugrás fel