Ügyfélszolgálat: 06 1 6104627

Eheim Plants T8 fénycső - 18W - 590 mm, 4000K, 825lm

0 0

Az újabb akváriumok többnyire LED-es vagy T5 fénycsövekkel vannak felszerelve. Ha nem szeretné frissíteni, és szeretné megtartani a T8 szabványt, érdemes az EHEIM optimalizált fénycsöveire cserélnie! Ezek a csövek jobb megvilágítási teljesítményt és jobb hatékonyságot biztosítanak az új speciális fluoreszkáló anyagok felhasználásával. Nagyobb fényerőt biztosítanak, a színspektrumot részletesebben állítják be, valamint a növény növekedését optimálisan támogatják. Kétféle változat áll rendelkezésre: - friss napfény (daylight) és a növények erőteljes növekedését serkentő (plants), amelyek együtt is használhatók. És - ami a legjobb,  a csövek körülbelül 20 000 óra élettartammal bírnak, így nem kell gyakran cserélnie a csöveket.


Figyelem! Sajnos a futárszolgálatos kiszállítások során rendszeresen eltörtek a fénycsövek, ezért a kiszállításukat nem tudjuk vállalni. Azonban a fénycsövek üzletünkben folyamatosan készletről elérhetőek.

Iratkozzon fel, hogy értesítést kaphasson, ha a termék újra raktáron van

Elérhetőség: Nincs készleten

3990 Ft
Eheim
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek

T8 típusú cső, Ø 26 mm A T8 technológia lehető legjobb kihasználása Új speciális fluoreszkáló anyagok új lehetőségekkel Javított fényteljesítmény (lumen / watt), jobb hatékonyság Pontosan beállított spektrum, kombinált könnyű színek a növények számára Tiszta fény, nagy fényerő Természetes szín visszaadás Alacsony energiafogyasztás Hosszú élettartam (átlagos élettartam 20 000 óra)

Méret: 590mm
Színhőmérséklet: 4000K
Fényerő: 825lm

További információk

NévEheim Plants T8 fénycső - 18W - 590 mm, 4000K, 825lm
Cikkszám4118028
GyártóEheim

Vevőink ezeket a termékeket nézték meg

 

Speciális termékek szállítása

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.
Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem