The wishlist name can't be left blank

Eheim duplacsap - 25/34 mm

Szűrők és csövek takarításánál, vagy pl. egy slagos vízcsere rendszer kiépítésénél a csapok és duplacsapok nélkülözhetetlenek. Az Eheim csapokat széles körben használják világszerte. A legendás Eheim kivitelezési minőség, a csövek egyszerű illesztési technikája és a biztonságosság jellemzi ezeket a termékeket. Az ADA is Eheim csapokat használ a legtöbb bemutató-akváriumhoz.

A 25/34 mm-es duplacsap többek között a következő Eheim szűrők csövezésével használható: 2260

Az Eheim termékeink hivatalos forrásból származnak, magyar nyelvű útmutatóval és hivatalos magyarországi garanciával!

Raktáron
SKU
4007410
26590Ft

Az Eheim termékeink hivatalos forrásból származnak, magyar nyelvű útmutatóval és hivatalos magyarországi garanciával!

Használat:
• Zárjuk el a duplacsap mindkét csapját. Az elzárt állapot a csapra merőleges állás.
• Csatlakoztassuk a duplacsap két külső végére a 25/32-es szűrőcsövet. Csavarjuk rá a rögzítő gyűrűket. Elvileg kézzel elegendő rátekerni, de egyes csövek esetén szükség lehet csípőfogóval történő óvatos meghúzásra. A túlhúzást nem javasoljuk, a műanyag menet károsodhat.
• Illesszük össze a duplacsapokat és tekerjük kézzel össze az illesztő gyűrűt. Csak kézzel húzzuk meg, nem szükséges nagy erőt kifejteni a meghúzáshoz - a zárás tökéletes lesz.
• Engedjük meg a csapokat.

FIGYELEM: A műanyag Eheim csapok igen időtállóak és jó minőségűek. Mint minden műanyag termékkel kapcsolatban, itt is elmondható, hogy a fokozott fizikai terhelés (csapok túlhúzása, feszítése, gyűrűk erőteljes tekerése) a károsodásához vezethet és a csap csöpöghet, folyhat.

További információ
Name Eheim duplacsap - 25/34 mm
SKU 4007410
Gyártó Eheim
Cső átmérő 25/34