INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

For international orders please click here

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

Eheim Daylight T5 fénycső - 54W (1149 mm, 6500K, 4750lm)

5 390 Ft
Készleten
Cikkszám
4154015

Az újabb akváriumok többnyire LED-es vagy T5 fénycsövekkel vannak felszerelve. Ezek a csövek jobb megvilágítási teljesítményt és jobb hatékonyságot biztosítanak az új speciális fluoreszkáló anyagok felhasználásával. Nagyobb fényerőt biztosítanak, a színspektrumot részletesebben állítják be, valamint a növény növekedését optimálisan támogatják.

Kétféle változat áll rendelkezésre:
- friss napfény (daylight) és
- a növények erőteljes növekedését serkentő (plants), amelyek együtt is használhatók.

A csövek körülbelül 20 000 óra élettartammal bírnak, így nem kell gyakran cserélnie a csöveket.

Méret: 1149 mm
Színhőmérséklet: 6500 K
Fényerő: 4750 lm

Figyelem! Sajnos a futárszolgálatos kiszállítások során rendszeresen eltörtek a fénycsövek, ezért a kiszállításukat nem tudjuk vállalni. Azonban a fénycsövek üzletünkben folyamatosan készletről elérhetőek.

További információ
NévEheim Daylight T5 fénycső - 54W (1149 mm, 6500K, 4750lm)
Cikkszám4154015
EAN4011708410035
GyártóEheim

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

Nagyobb termékeink kiszállítását szállítmányozási partnerrel végeztetjük. A kiszállítás lakáscímre való eljuttatást jelent ameddig a teherautó be tud hajtani. Lakásba való felszállításról ebben az esetben Önnek kell gondoskodnia.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
Dennerle Nano Amazon Day 9W izzó - 6000K Előző Dennerle Nano Amazon Day 9W izzó - 6000K
Ugrás fel