CLICK HERE for international orders.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

Eheim Aquapro 180 LED akvárium szett - Fehér

132 390 Ft
Készleten
Cikkszám
341099

Prémium kategóriás EHEIM akvárium szett fehér színben, minden szükséges alapfelszereléssel, ami egy akvárium elindításához kellhet.

LED világítást tartalmaz, mely energiatakarékos és a fényszíne ideális a növények és a halak számára. A tető teljesen eltávolítható, az üveg tetején ülő lámpa pedig könnyen mozgatható. Praktikus etetőnyílás található a tetején, melyre akár külön kapható automata etető is felszerelhető. A világítás szükség esetén bővíthető EHEIM Classic LED-del.

Adatok, tartozékok:

 • vízhőmérő
 • halháló
 • fűtő - EHEIM Thermocontrol 150
 • szűrő - EHEIM Aquaball 180
 • Akvárium méret: 180 liter
 • Súly: 31 kg
 • Üveg vastagság: 6 mm
 • LED világítás: 1x13,5 W, daylight
 • Méret: 1000x450x400 mm
 • Csak édesvízhez ajánlott
 • Garancia: 3 év
 • Energia osztály: F

Az elmúlt években több ezer egyedi méretű akváriumot és bútort gyártottunk. Ha a standard méretek nem megfelelőek, vagy a beépítési sajátosságok miatt egyedi méretű akváriumra vagy bútorra van szükség, kérjen árajánlatot elérhetőségeinken. Örömmel segítünk az elképzelések megvalósításában.

A gyártási idő jellemzően 2-8 hét az egyedi igények alapján:

 • Egyedi méretű akvárium: 2-3 hét
 • Laminált bútor: 7-9 hét
 • Prémium bútor: 8-10 hét
További információ
NévEheim Aquapro 180 LED akvárium szett - Fehér
Cikkszám341099
EAN4010251137222
Súly (kg)35.320000
GyártóEheim
SzínFehér
Szélesség (cm)100
Mélység (cm)40
Magasság (cm)45
Akvárium formaÁltalános
Akvárium űrtartalma (L)180
Üvegvastagság (mm)6

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

Nagyobb termékeink kiszállítását szállítmányozási partnerrel végeztetjük. A kiszállítás lakáscímre való eljuttatást jelent ameddig a teherautó be tud hajtani. Lakásba való felszállításról ebben az esetben Önnek kell gondoskodnia.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy átvételtől számított 48 órán belül eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás akár 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
Eheim Aquapro 126 LED akvárium szett - Fekete Előző Eheim Aquapro 126 LED akvárium szett - Fekete (Aquaball 130, ThermoControl 100 W, 10,6 W LED)
Ugrás fel