The wishlist name can't be left blank

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Telefon: 06 1 6104627

Eheim szűrőszivacs szett - 2 db.-os karbonszivacs betét AquaBall szűrőkhöz

4 190 Ft
Raktáron
SKU
2628080

Eheim Aquaball aktívszén betét - a vízben található káros anyagok (klór, gyógyszermaradványok, stb.) hatékony eltávolítását szolgálja. Alapesetben csak az akvárium indításakor van szükség erre a termékre. 4 hétnél tovább ne használjuk.

TARTALMA:

• 2 db. méretrevágott szűrőpárna ( fekete aktívszén tartalmú szivacs)

Az Eheim termékeink hivatalos forrásból származnak, magyar nyelvű útmutatóval és hivatalos magyarországi garanciával!

További információ
Name Eheim szűrőszivacs szett - 2 db.-os karbonszivacs betét AquaBall szűrőkhöz
SKU 2628080
Gyártó Eheim
Szűrőanyag típusa Szivacs, Perlon

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Eheim szűrőszivacs szett, 3 db.-os finomszűrő párna AquaBall szűrőkhöz Előző Eheim szűrőszivacs szett, 3 db.-os finomszűrő párna AquaBall szűrőkhöz
Ugrás fel