INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

For international orders please click here

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

EDEN 501 Motoros aljzattisztító

12 490 Ft
Raktáron
Cikkszám
57461

A talaj kényelmes tisztítása: a vízcserétől függetlenül az Eden 501 Gravel Cleaner anélkül távolítja el a mulmot az akvárium aljáról, hogy felzavarná a kavicsokat vagy beleszívná a szűrőbe. A nehezen hozzáférhető helyek tisztítása is egyszerűen megoldható a kompakt, átlátszó szívócsővel.

A víz visszavezetésekor a szűrő szivacson visszamaradnak a kosz részecskék, miközben a vizet visszapumpálja az akváriumba. Így tiszta és alapos munkára van lehetőség felesleges vízkivétel vagy tartály túlengedés nélkül.

Az aljzattisztítót két szívócsővel (átmérő: 25mm/13mm), tömlővel és egy rögzítő tartóval szállítjuk. Kombinálható az EDEN 114 Aqua In-Out készlettel, hogy egyben egy vízcsere is megtörténjen.

Édes- és sós vízhez is alkalmazható.

3 év gyártói garancia

Műszaki adatok:
Méret: 120 x 280 x 140 mm
Szállítási mennyiség: 300 l
Teljesítményfelvét (P1): 5 W
Üzemi feszültség: 230 V

További információ
Név EDEN 501 Motoros aljzattisztító
Cikkszám 57461
EAN 4010052574615
Gyártó Eden

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
Ugrás fel