The wishlist name can't be left blank
Eladás

Dennerle SuperPond - tóvíz optimalizáló - 5000 literhez

A Dennerle SuperPond széles hatásspektrummal rendelkező alapvető ápolószer a kerti tó vizének optimalizálására. Már az első használat korrigálja a kedvezőtlen vízparamétereket, és visszaállítja a tó egyensúlyát.
A SuperPond a kerti tavak számos tipikus problémáját csírájában képes elfojtani. Optimalizálja a pH-értéket, és a hozzáadott oxigén segítségével a tó egész ökoszisztémáját „lélegzethez juttatja”. A halak és a káros anyagokat lebontó mikroorganizmusok hasznosíthatják a készítményben található ásványi anyagokat, a tisztító felhő pedig a már tiszta vizet is képes még csillogóbbá varázsolni. Így a SuperPond ideális feltételeket teremt az egészséges halak és dús vízinövények neveléséhez.A SuperPond egyúttal az algásodás ellen is véd, sőt a már megindult folyamatot is képes megállítani. A kerti tó gondozása szinte már nem is lehetne egyszerűbb.

Dennerle SuperPond tóvíz optimalizáló 6 lényeges ponton segíti egyensúlyba a kerti tavakat. 

- Segít közömbösíteni a felhalmozódó foszfátot, így megelőzhető a víz zöldülése (vízi-virágzás). A már kialakult algásodás kezelésben is segít
- pH stabilizáló hatású, mellyel a pH ingadozások káros hatásai előzhetők meg
- Növeli a keménységet (a lágy esővíz sokszor alacsony és ingadozó pH-t eredményez)
- Szennyező anyag semlegesítő.  A felgyülemlett káros szennyeződéseket lebontja
- Hasznos ásványi anyagok. A halak számára fontos ásványi anyagokat tartalmaz
- Javítja a szűrés hatékonyságát. Segíti a szűrőben felhalmozódó iszap lebomlását

Összességében használatával megelőzhetők a tipikus kerti-tavi problémák, de a már kialakult egyensúlyi zavarok is rendbe hozhatók. Kifejezetten esővizes (lágyvizes) tavak esetén elengedhetetlen.  

Adag: 500g 5000 liter vízhez elegendő

Nincs raktáron
SKU
3574-44
1990Ft
További információ
Name Dennerle SuperPond - tóvíz optimalizáló - 5000 literhez
SKU 3574-44
Gyártó Dennerle