The wishlist name can't be left blank
INGYENES SZÁLLÍTÁS 14.900FT FELETT!

For international orders please click here

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

Dennerle Shrimp King Dadap levél - 10 db

3 990 Ft
Raktáron
Cikkszám
6077-44

Ideális hétvégi vagy vakációs eleség, mert nem szennyezi feleslegesen a vizet.

Magas fehérje tartalmú természetes eleség (kb. 30%). Tartalmaz vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, aminosavakat és magas kalcium tartalommal rendelkezik, ami elősegíti az egészséges páncél építést.

A garnélák és rákok nem csak a levelet fogyasztják szívesen, de a leveleken kialakuló biofilmet is, ami természetes táplálékul szolgál.

A fertőzések elkerüléséhez és az immunrendszer javításához ideális körülményeket biztosít. A garnélák imádják a leveleket, melyek pár nap alatt megszívják magukat vízzel és az akvárium aljára süllyednek. A biológiai lebomlás kb. 1-2 hétig tart.

További információ
Név Dennerle Shrimp King Dadap levél - 10 db
Cikkszám 6077-44
EAN 4001615060775
Gyártó Dennerle

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Green Aqua égertoboz 100 db Előző Green Aqua égertoboz 100 db
Ugrás fel