INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

For international orders please click here

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

Dennerle garnélatáp - Shrimp King Complete, általános táp 45g

3 790 Ft
84 Ft / 1 g
Nincs raktáron
Cikkszám
6070-44

Etetési útmutató:
Kb. . egy henger minden nap 20 garnélának. A megmaradt tápot 6 óra után távolítsa el a vízből. 

Tipp:
A Shrimp King Complete ideális elesége a törperákoknak és a csigáknak is

Összetétel : tengeri moszat, teljes kiőrlésű rák, búza protein, spirulina, csalán, lucerna, kelkáposzta, dió levél, nyírfalevél, gingko levelek, zöld ajkú kagyló , élesztő, Chlorella, sütőtök, nyírfakéreg , Lapacho fakéreg, aronia bogyók, virágpor, édeskömény, pitypang, rozmaring, spenót, árpafű.

Analitikai összetevők : 35,8% nyersfehérje , 3,8 % nyers zsír 8,3%, nyers rost , 14,0 % nyers hamu 9,7% nedvességtartalom , 2,26% kalcium , 1,04 %-os nátrium , 0,56 % foszfort , 0,36 % magnézium

További információ
NévDennerle garnélatáp - Shrimp King Complete, általános táp 45g
Cikkszám6070-44
EAN4001615060706
GyártóDennerle

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

Nagyobb termékeink kiszállítását szállítmányozási partnerrel végeztetjük. A kiszállítás lakáscímre való eljuttatást jelent ameddig a teherautó be tud hajtani. Lakásba való felszállításról ebben az esetben Önnek kell gondoskodnia.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
Dennerle haltáp - Guppy & Co Booster, általános haltáp elevenszülő halaknak 100ml - 42g Előző Dennerle Guppy & Co Booster - 100ml/42g
Ugrás fel