The wishlist name can't be left blank

Dennerle garnélatáp - Shrimp King Baby, garnélaivadék táp 35g

Kifejezetten garnélalárváknak és fiatal garnélák számára kifejlsztett teljes értékű garnélatáp. Elősegíti a gyors növekedést és a problémamentes vedlést. 100%-ban természetes anyagokból összeállított eleség, mely tartalmazza a szükséges fehérjéket, aminósavakat és esszenciális zsírsavakat. A táp másik fő alkotóelemei azok a növényi alapanyagok (dió levél, nyírfalevél , gingko levél , tök , nyírfakéreg , Lapacho fakéreg és árpafű . Zöldségek: spenót, édeskömény, pitypang, gyógynövények, mint a rozmaring és aronia bogyók, virágpor) melyek elengedhetetlenek az egészséges növendékek felneveléséhez. 

A frissen kikelt garnéla lárvák, sokszor napokig nem mozdulnak el arról a helyről, ahol kikeltek. Ezért gyakran előfordul, hogy éhenhalnak. A Dennerle Shrimp King Baby szemcséi kb 1 mm-esek, így a szűrő már nem tudja beszívni és a talajab sem vész el. A frissen kikelt garnélák számára hosszú ideig fogyasztható. Etessünk a táppal minden nap.

Etetési tipp:  Szórja a tápot egy vízzel teli pohárba. Keverje össze, majd a vízzel együtt öntse be a garnélákhoz. 

Tipp: Az ivadék táp alkalmas frissen kikelt törperákok (CPO) etetésére is. 

Nincs raktáron
SKU
6071-44
3190Ft

Összetétel: tengeri moszat, őrölt rák , búza fehérje , élesztő, spirulina , lucerna , csalán , dió levelek, zöldkagyló , Chlorella , Artemia , nyírfalevél , gingko levél , tök , nyírfakéreg , Lapacho fakéreg , aronia bogyók , virágpor , édeskömény , pitypang , rozmaring , spenót , árpafű

Analitikai összetevők : 36,5% nyersfehérje , 4,0 % nyers zsír, 7,4% nyersrost ,
14,0% nyershamu 10,4 % nedvességtartalom , 1,95 %-os kalcium , 1,17 %-os nátrium , 0,57 % foszfort , 0,39% magnézium

Adalékanyagok kilogrammonként : 5 g E 558 bentonit montmorillonit

További információ
Name Dennerle garnélatáp - Shrimp King Baby, garnélaivadék táp 35g
SKU 6071-44
Gyártó Dennerle