Ügyfélszolgálat: 06 1 6104627

Dennerle Scaper's Tank Basic LED - akvárium szett szűrővel, Style LED L világítással - 55l

0 0

A németországi Dennerle Scaper's Tank az első, akvakertészek számára készített akváriumszett! Az akvárium arányos mérete lehetővé teszi a legesztétikusabb kompozíciók létrehozását. A speciális LED növényes lámpa, kellő fényerőt biztosít a növények növekedéséhez.


A csomag tartalma


 • Élhajlított akvárium 45x36x34 cm (hosszúság x szélesség x magasság) - üvegvastagság: 5 mm,

 • Fedlap

 • Nano sarokszűrő

 • Nano Style L LED lámpa

 • levehető üvegtető,

 • habalátét

Elérhetőség: Készleten

62990 Ft
Dennerle
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek

 

A németországi Dennere Scapers Tank széria új dimenziót nyitott az akváriumok világában. A Dennerle akváriumszettek remekül illeszkednek bármilyen környezetbe, legyen az konyha, fürdőszoba, nappali, vagy akár a hálószoba. Az irodákban különösen népszerű ez a nano akvárium. Dőljön hátra és meneküljön el egy csodálatos nano-világba!

Beüzemelés:

 • 1. Válasszunk megfelelő helyet az akváriumnak. Legyen a helyiség egy sötétebb zuga, ahol direkt napfény nem éri. Ezzel megelőzhető az erős napfény, vagy a túl meleg okozta algásodás.
 • 2. Tegyük az akváriumot a puha alátétre. Az akvárium alatti felület legyen vízszintes és sima.
 • 3. Öntsük bele az aljzatokat - növényt táptalajt és általános növénytalajt (külön megvásárolhatóak). (Aljzat számológép - letöltés).
 • 4. Helyezzük be a köveket és a fákat (külön megvásárolhatóak), és rendezzük be kedvünk szerint az akváriumot.
 • 5. Nedvesítsük be az talajt, és ültessünk a nedves talajba növényeket (külön megvásárolhatóak). Ezután lassan töltsük fel az akváriumot vízzel.
 • 6. Üzemeljük be a szűrőt és a világítást. A szűrőnek állandóan működnie kell (nem szabad leállítani), a lámpa legfeljebb napi 10 órát világíthat.
 • 7. Figyeljünk a gyakori vízcserékre. Cseréljük le a víz 30-50%-át (első héten naponta, második héten kétnaponta, harmadik héttől hetente egyszer).
 • 8. Az akváriumba csak 2 hét után kerülhetnek állatok, vagy használjunk olyan baktériumkultúra elősegítőket, amelyekkel már másnap behelyezhetőek a halak!

 

 

A csomag tartalma

 • Élhajlított akvárium 45x36x34 cm (hosszúság x szélesség x magasság) - üvegvastagság: 5 mm,
 • Fedlap
 • Nano sarokszűrő
 • Nano Style L LED lámpa
 • levehető üvegtető,
 • habalátét

 

Tájékoztató anyagok: növényes akvarisztika - kezdőknek, akvárium telepítés lépésről-lépésre. Dennerle nanocube általános tájékoztató videó.

További információk

NévDennerle Scaper's Tank Basic LED - akvárium szett szűrővel, Style LED L világítással - 55l
Cikkszám5594-44
GyártóDennerle
Akvárium mérethez100L alatt

Vevőink ezeket a termékeket nézték meg

 

Speciális termékek szállítása

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.
Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem