INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

For international orders please click here

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

Dennerle Scaper's Tank Basic LED - akvárium szett szűrővel, Style LED L világítással - 55 l

71 990 Ft
Raktáron
Cikkszám
5594-44
A németországi Dennere Scapers Tank széria új dimenziót nyitott az akváriumok világában. A Dennerle akváriumszettek remekül illeszkednek bármilyen környezetbe, legyen az konyha, fürdőszoba, nappali, vagy akár a hálószoba. Az irodákban különösen népszerű ez a nano akvárium. Dőljön hátra és meneküljön el egy csodálatos nano-világba!

Beüzemelés:

 • 1. Válasszunk megfelelő helyet az akváriumnak. Legyen a helyiség egy sötétebb zuga, ahol direkt napfény nem éri. Ezzel megelőzhető az erős napfény, vagy a túl meleg okozta algásodás.
 • 2. Tegyük az akváriumot a puha alátétre. Az akvárium alatti felület legyen vízszintes és sima.
 • 3. Öntsük bele az aljzatokat - növényt táptalajt és általános növénytalajt (külön megvásárolhatóak).
 • 4. Helyezzük be a köveket és a fákat (külön megvásárolhatóak), és rendezzük be kedvünk szerint az akváriumot.
 • 5. Nedvesítsük be az talajt, és ültessünk a nedves talajba növényeket (külön megvásárolhatóak). Ezután lassan töltsük fel az akváriumot vízzel.
 • 6. Üzemeljük be a szűrőt és a világítást. A szűrőnek állandóan működnie kell (nem szabad leállítani), a lámpa legfeljebb napi 10 órát világíthat.
 • 7. Figyeljünk a gyakori vízcserékre. Cseréljük le a víz 30-50%-át (első héten naponta, második héten kétnaponta, harmadik héttől hetente egyszer).
 • 8. Az akváriumba csak 2 hét után kerülhetnek állatok, vagy használjunk olyan baktériumkultúra elősegítőket, amelyekkel már másnap behelyezhetőek a halak!

A csomag tartalma

 • Élhajlított akvárium 45x36x34 cm (hosszúság x szélesség x magasság) - üvegvastagság: 5 mm,
 • Fedlap
 • Nano XL sarokszűrő 150 l/h
 • Nano Style L LED lámpa 8W
 • levehető üvegtető,
 • habalátét

 

Tájékoztató anyagok: növényes akvarisztika - kezdőknek, akvárium telepítés lépésről-lépésre. Dennerle nanocube általános tájékoztató videó.

Használati útmutató akvárium

Használati útmutató szűrő

Használati útmutató világítás

Az elmúlt években több ezer egyedi méretű akváriumot és bútort gyártottunk. Ha a standard méretek nem megfelelőek, vagy a beépítési sajátosságok miatt egyedi méretű akváriumra vagy bútorra van szükség, kérjen árajánlatot elérhetőségeinken. Örömmel segítünk az elképzelések megvalósításában.

A gyártási idő jellemzően 2-6 hét az egyedi igények alapján:

 • Egyedi méretű akvárium: 2-3 hét
 • Laminált bútor: 5-6 hét
 • Prémium bútor: 7-8 hét
További információ
Név Dennerle Scaper's Tank Basic LED - akvárium szett szűrővel, Style LED L világítással - 55 l
Cikkszám 5594-44
EAN 4001615055948
Gyártó Dennerle
Akvárium mérethez 100L alatt
Akvárium forma Általános

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
Dennerle Scaper's Tank Basic LED - akvárium szett szűrővel, LED 5.0 világítással - 35 l Előző Dennerle Scaper's Tank Basic LED - akvárium szett szűrővel, LED 5.0 világítással - 35l
Ugrás fel