The wishlist name can't be left blank

Dennerle Ranunculus inundatus - zselés (in-Vitro)

Család: Ranunculaceae
Származási hely: Ausztrália
Magasság: 5-15 cm 
Szélesség: 10 cm
Fényigény: közepes-magas
Hőmérséklet: 20-28 °C 
Vízkeménység: lágy- közepesen kemény
pH tolerancia: 5-7 
Növekedési ütem: gyors
Igény: közepes

Ez a rendkívül dekoratív középtéri növény gyönyörű osztott leveleket hoz. Ültessük csoportokba. Rizómákkal fog tovább terjeszkedni, gyorsan növő növény.

Raktáron
SKU
30067-44
2100Ft

Ez a viszonylagosan új akváriumi növény Ausztráliából származik, ahol mocsaras körülmények között nő - néha alacsonyvizű tavacskákban is. Ennek a rendkívül dekoratív növénynek a legszebb része a levele, amely zöld esernyőkhöz hasonlóan 10-15 cm-re emelkedik el a talajtól, ezért akváriumok középterébe ajánljuk. A Hydrocotyle fajokhoz hasonló vizuális hatással rendelkező növény ugyanúgy rizómákkal terjed tovább, viszonylag gyorsan. A megfelelő hatás eléréshez ültessük csoportokba. 

A Dennerle laboratóriumi körülmények között nevelt zselés növényei akár több hétig is a dobozban tarthatóak ültetés előtt. A steril dobozt soha ne nyissuk fel használat előtt, hogy a táp-zselé penészedését elkerüljük. Ültetés előtt mindig alaposan mossuk le a zselét a növény gyökereiről és vágjuk vissza a gyökér-végeket. A növény igény szerint több kisebb tőre is bontható.

További információ
Name Dennerle Ranunculus inundatus - zselés (in-Vitro)
SKU 30067-44
Gyártó Dennerle
Szín Zöld
Növény típusa Közepes igényű
Akvárium típusa Közepes-sok fényhez - high tech