Dennerle Phosphate Ex - kerti tavi foszfát megkötő, 500 g - 10000 literhez

A Dennerle Phosphate Ex forradalmian új módszerrel segít megelőzni a kerti tavak algásodását. Idejében (február-március) kijuttatva, megakadályozza a foszfát vízoszlopba oldódását az aljzatból. Ezáltal drasztikusan csökken a vízben felgyülemlő foszfát mennyisége. Az új Lanthán ion technológia egyedülállóan csakis a Dennerle kínálatában található meg. Minden vízben található mikroorganizmusra ártalmatlan!

Adagolás:
8-12 hetente 50 g / 1000 l tóvíz
megnövekedett terhelés esetén (sok hal de kevés növény)
6-8 hetente 100 g / 1000 l tóvízhez

Beoldás: 
A szükséges mennyiséget oldja fel egy öntözőkannában és egyenletesen terítse el a tó területén. A beöntés után 24-72 órán át tejszerű ködös víz tapasztalható. Aggodalomra semmi ok, a készítmény ilyenkor dolgozik. Az elszíneződés hamarosan elmúlik.

Figyelem: 
Mivel a termék nem biocid, ezért a már meglévő algákat nem írtja, azonban hosszú távon az algáktól megvont foszfát csökkenti az elszaporodott algák mennyiségét is.  

 

 

Raktáron
SKU
3403-44
3590Ft
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

További információ
Name Dennerle Phosphate Ex - kerti tavi foszfát megkötő, 500 g - 10000 literhez
SKU 3403-44
Manufacturer Dennerle
 

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.