The wishlist name can't be left blank

Dennerle Juncus repens - zselés (in-Vitro)

Család: Juncaceae
Származási hely: Kuba, USA
Magasság: - 20 cm
Szélesség: -
Fényigény: alacsony-közepes
Hőmérséklet: 12-28 °C
Vízkeménység: nagyon lágy-lágy
pH tolerancia: 5-7
Növekedési ütem: közepes
Igény: alacsony

Ez a fűszerű középtéri vagy nano akváriumokban háttérnövény közepesen vastag leveleivel a kezdők akváriumának igazi dísze lehet. Az optimális növekedéshez azonban CO2 befecskendezés és lágy víz szükséges.

Raktáron
SKU
30009-44
2100Ft

A lágy vizet és CO2 befecskendezést kedvelő fűszerű növény nagyobb akváriumokban középre, nano akváriumokban akár hátra is ültethető. Az USA déli és keleti részén, illetve Kubában nő. Akváriumi körülmények között könnyen tartható. Más fűfélékkel kombinálva dekoratív füves berendezéseket készíthetünk vele. A vastagabb levelei miatt azonban kövek között is jól néz ki, általában ott használjuk. Megfelelő tápozással és erősebb fény mellett a hajtások vörösesek is lehetnek.

A Dennerle laboratóriumi körülmények között nevelt zselés növényei akár több hétig is a dobozban tarthatóak ültetés előtt. A steril dobozt soha ne nyissuk fel használat előtt, hogy a táp-zselé penészedését elkerüljük. Ültetés előtt mindig alaposan mossuk le a zselét a növény gyökereiről és vágjuk vissza a gyökér-végeket. A növény igény szerint több kisebb tőre is bontható.

További információ
Name Dennerle Juncus repens - zselés (in-Vitro)
SKU 30009-44
Gyártó Dennerle
Szín Zöld
Növény típusa Könnyen tartható
Akvárium típusa Kevés fényhez - low tech