INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

For international orders please click here

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

Dennerle haltáp - Discus Soft, diszkoszhal táp 200ml/90g

5 290 Ft
26 Ft / 1 ml
Raktáron
Cikkszám
7521-44

A speciális lágyítási eljárás a granulátumot puha természetes haleledellé lágyítja. Ez biztosítja a magas elfogadottságot, még különösen válogatós diszkosz halak esetén is. Az állati eredetű összetevők olyan vízi állatokból származnak, mint a krill és puhatestűek (5%), rovarok (24%), értékes algák (0.7%), és egyéb értékes kiváló minőségű növényi összetevők, mint a zöldségek (5%), moringa (0.7%).

Etetés: amennyit a hal 1 perc alatt megeszik, naponta 2-3 alkalommal

Kiszerelés: 90 g (200 ml)

További információ
Név Dennerle haltáp - Discus Soft, diszkoszhal táp 200ml/90g
Cikkszám 7521-44
EAN 4001615075212
Gyártó Dennerle

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
Dennerle Aqua Elixier klórtalanító vízelőkészítő - 500ml Előző Dennerle Aqua Elixier klórtalanító vízelőkészítő
Ugrás fel