CLICK HERE for international orders.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

Dennerle haltáp - Betta Booster színfokozó betta (és labirintkopoltyús) halaknak 30ml

2 590 Ft
216 Ft / 1 g
Készleten
Cikkszám
7410-44

Összetétel:
Sarkvidéki krill (31%), búza fehérje, Moringa oleifera, Amphipoda (4%), víz bolhák (4%), szöcske (4%), korallalga, élesztő, káposzta, Artemia (2%), Artemia nauplii (2%), tintahal , Spirulina platensis, citromfű, fokhagyma, tyúkhúr, vörös szúnyoglárva (1%), Nannochloropsis alga, cikória inulin, növényi kivonat, chlorella, édeskömény, ánizs, virágpor, szőlőmag liszt, béta-glükán

Analitikai összetevők
55,5% nyersfehérje, nyerszsír 11,1%, nyers rost 3,5%, hamu 12,0%, nedvesség 6,4%


További információ
NévDennerle haltáp - Betta Booster színfokozó betta (és labirintkopoltyús) halaknak 30ml
Cikkszám7410-44
EAN4001615074109
Súly (kg)0.100000
GyártóDennerle

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

Nagyobb termékeink kiszállítását szállítmányozási partnerrel végeztetjük. A kiszállítás lakáscímre való eljuttatást jelent ameddig a teherautó be tud hajtani. Lakásba való felszállításról ebben az esetben Önnek kell gondoskodnia.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy átvételtől számított 48 órán belül eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás akár 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
Hal - Labirintkopoltyús - Sziámi harcoshal - Half Moon (Betta splendens) Előző Hal - Sziámi harcoshal (Betta splendens - Half Moon)
Ugrás fel