INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

For international orders please click here

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

Dennerle haltáp - Guppy & Co Booster, általános haltáp elevenszülő halaknak 100ml - 42g

2 690 Ft
64 Ft / 1 g
Raktáron
Cikkszám
7523-44

Az elevenszülő halak az akvaristák legkedveltebb halai közé tartoznak. Alig van olyan akvarista, aki ne tartott volna, vagy ne tartana belőlük. Népszerűségük, szívósságuknak, szép színezetüknek és viszonylag szaporaságuknak köszönhető. A legkedveltebb elevenszülők a szifók, mollik, plattik és persze a guppik. Az elevenszülő halak általában véve nem agresszívek, kivétel ez alól a ragadozó típusok. Csapat halak, ezért érdemes belőlük 4-6 db-ot egyszerre tartani. Inkább a kemény vízben érzik jól magukat, lágy vízben hajlamosabbak a betegségre. Mint ahogy a nevükből is kitűnik, az ikrarakó halakkal ellentétben, az utódok teljesen kifejlődve születnek meg.  A nőstények, ha hím is van mellettük, folyamatosan meg vannak termékenyítve, és megvan az a különleges tulajdonságuk is, hogy a fel nem használt spermát el tudják raktározni, akár hónapokig is. Ezért lehetséges az, hogy a nőstények teherbe tudnak esni, még akkor is, ha már nincs hím az akváriumban.  Az elevenszülő halak hímjeinek párzószerve a genopódium, tulajdonképpen a hím halak farok alatti úszója, ami egy jellegzetes termékenyítési szervvé alakul át.

További információ
Név Dennerle haltáp - Guppy & Co Booster, általános haltáp elevenszülő halaknak 100ml - 42g
Cikkszám 7523-44
EAN 4001615075236
Gyártó Dennerle

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
Dennerle haltáp - Cichlid Carny ragadozó sügéreknek 200ml/100g Előző Dennerle Cichlid Carny - 200ml/100g
Ugrás fel