INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

For international orders please click here

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

Dennerle Green Water Clearer - kerti tavi zöld víz tiszító 500 ml

Akciós ár 2 190 Ft Lista ár 2 790 Ft
4 380 Ft / 1 l
Raktáron
Cikkszám
3460-44
Prevent floating algae

Green water clearer

MAKE GREEN WATER CLEAR AGAIN...

Green water arises due to floating algae that are barely visible to the naked eye, which can multiply explosively. Possible causes include pond water that is too rich in nutrients, too much strong sunlight and a lack of floating plants in the water, which take up the nutrients in the pond and create shade. If there is a so-called algae bloom, Dennerle green water clearer can help* A special agent helps to combat the floating algae and the water becomes clear again.

 GREEN WATER CLEARER*

Effectively combats floating algae
Prevents new algae growth
For clear pond water

 *Use algicides safely. Always read the label and product information before use.

Art. no.Contentsfor
3487 250 ml 5.000 l
3460 500 ml 10.000 l
3461 1.000 ml 20.000 l
További információ
Név Dennerle Green Water Clearer - kerti tavi zöld víz tiszító 500 ml
Cikkszám 3460-44
EAN 4001615034608
Gyártó Dennerle

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
JBL StabiloPond Basis - kerti tavi általános vízkezelő, 250 g Előző JBL StabiloPond Basis - kerti tavi általános vízkezelő 250 g
Ugrás fel