The wishlist name can't be left blank

Dennerle garnélatáp - Shrimp King Protein 45g

Shrimp King Protein kiváló kiegészítő garnéla eleség. Kiemelkedően magas fehérje tartalma (42,2%) miatt akkor érdemes etetni, amikor a garnéláknál a petésedés időszaka folyik. Ilyenkor a garnélák megemelkedett protein és egyéb esszenciális aminósavak igényét a hagyományos eleségek nem fedezik kielégítően. 

A süllyedő táp nem bomlik fel a vízben, ezáltal nem rontja a víz minőségét.  100%-ban természetes anyagokból készült, így biológiailag kiegyensúlyozott étrendet biztosít a garnélák és törperákok (CPO) számára. 

Az eleségben található fehérjék és esszenciális aminósavak elsősorban vízi élőlényekből (Gammarus, Daphnia, Artemia, rák, zöldkagylók) származnak. A prémium minőségű Shrimp King Complete Németországban készül. 

Tartalom: 45 g
Etetési javaslat: Adjunk egy tablettát minden 20 garnélának 1-3 alkalommal hetente. Amit a garnélák 24 óra alatt sem fogyasztottak el, azt a jó vízminőség megőrzése céljából távolítsuk el a vízből.  

Mesterséges színezéket, tartósítószert nem tartalmaz!

 

Raktáron
SKU
6072-44
3490Ft

Összetétele: tengeri moszat, rák teljes kiőrlésű, Gammarus sütőtök, búza fehérje, Daphnia, Artemia, nyírfalevél, zöldkagyló-, élesztő, nyírfakéreg, rozmaring
Analitikai alkotóelemek: 42,2% nyersfehérje, nyerszsír 5,2%, 5,9% nyers rost, 19,8% nyers hamu, 8,1% nedvesség, 3,69% -os kalcium, 1: 37% -os nátrium, 0,72% foszfor, magnézium 00: 38%

További információ
Name Dennerle garnélatáp - Shrimp King Protein 45g
SKU 6072-44
Gyártó Dennerle