Dennerle garnélatáp - Shrimp King 5 Leaf Mix kiegészítő táp 45g

A csomagban található süllyedő mikrokarikák remek növényi kiegészítő eleségek garnélák sztámára. A prémium eleség számos összetevőből áll pl.  borsó, eperfalevél, diólevél. Ezek az adalékok, tanninban és humisavakban gazdagok, melyek erősítik a garnélák immunrendszerét.  A vitaminokban, nyomelemekben, ásványi anyagokban gazdag táplálékot a garnélák előszeretettel fogyasztják.   Egy karika kb 10 garnéla napi eledele. A megmaradt eleséget 6 órán belül távolítsuk el a vízből. 

Mennyiség: 45g.

Nincs raktáron
SKU
6068-44
4390Ft
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Etetési javaslat:

Heti néhány alkalommal 1-2 karikát dobjunk be 10 garnélánként. 6 óra elteltével távolítsuk el a maradékot. (ha a 6 óra éjszakára esik, nem kell felkelni, ráér reggel. :) )


Összetevők: 28,4% nyers protein, 2,5% zsír, 4,6% nyers rost, 31,9% hamu, 6,6% nedvességtartalom, 7,29% kalcium, 1,35% nátrium-, 0,42 tömeg% foszfor, 0,71% magnézium

További információ
Name Dennerle garnélatáp - Shrimp King 5 Leaf Mix kiegészítő táp 45g
SKU 6068-44
Gyártó Dennerle
 

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.