INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

For international orders please click here

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

Dennerle FB1 Substrate Start - baktériumkultúra elősegítő 120 l-hez, 50 g

3 890 Ft
77 800 Ft / 1 kg
Raktáron
Cikkszám
4481-44

A lebontó baktériumok átalakítják a halürüléket, elhalt leveleket, vagy a nem elfogyasztott haleleséget olyan anyagokká, melyek az akváriumi növények számára tápanyagul szolgálnak. Így a káros és mérgező anyagok eltűnnek az akváriumból. Nem lehet elégszer hangsúlyozni, mennyire fontos folyamat ez az akvárium kiegyensúlyozott működése szempontjából. Ezek a baktériumok normál esetben néhány hónap alatt szaporodnak el megfelelő mennyiségben. Ilyenkor mondjuk, hogy az akvárium beállt. 

Erre a problémára talált megoldást a Dennerle. A természetben, a vizek aljzatában megtalálható lebontó baktériumokat izolálták és tiszta kultúrákban tovább szaporították. Az eredmény egy kiváló minőségű, speciális talajbaktérium kultúra lett.

- az akvárium aljzata gyorsan aktív biofilterré változik
- javítja a vízminőséget, elősegíti a halak egészséges fejlődését
- a nappal aktív talajbaktériumok lebontják az elhalt szerves hulladékot
- elősegíti a növények gyökereinek erőteljes növekedését
- gyorsítja a talajélet beindulását

Adagolás:
Öntsünk növényi táptalajt pl. Dennerle Deponit mix, vagy Tropica Substrate  az üres akváriumba. Erre hintsük el a Dennerle FB1 Substrate Start baktériumot. 50 gramm 100-120 literhez ekegendő. Ezután hintsünk rá 5 cm vastagon általános aljzatot, vagy apró szemű kavicsot.  

Azokban az akváriumokban, ahol az aljzat kizárólag kavics (pl. Malawi, Tanganyika tavi biotópok), ott egy kis réteg kavics beöntése után hintsük el a baktériumot, majd öntsük rá a maradék aljzatot. 

Figyelem:
Akvárium feltöltéskor, az aljzat nem keveredhet!
A készítmény élő baktériumokat tartalmaz, ezért védje naptól, hőtől, fagytól. 
Ne tárolja 25C felett. 

Angol nyelvű részletes leírás.

További információ
Név Dennerle FB1 Substrate Start - baktériumkultúra elősegítő 120 l-hez, 50 g
Cikkszám 4481-44
EAN 4001615044812
Gyártó Dennerle

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
Dennerle Deponit NutriBalls, talajtáp golyók - 30 db Előző Dennerle Deponit NutriBalls, talajtáp golyók - 30 db
Ugrás fel