The wishlist name can't be left blank

Dennerle Cryptocoryne wendtii kompakt - zselés (in-Vitro)

Család: Araceae
Származási hely: Sri Lanka
Magasság: 10-15 cm 
Szélesség: 10 cm
Fényigény: alacsony-közepes
Hőmérséklet: 20-28 °C 
Vízkeménység: nagyon lágy- közepesen kemény
pH tolerancia: 5-8 
Növekedési ütem: közepes
Igény: könnyű

Gyökerei utját elzárva apró bokorként tarthatjuk ezt a növényt. Ha növekedését nem korlátozzuk, nagyobbra nőhet és terjedve újabb bokrokat hoz akváriumunkban.

Raktáron
SKU
30056-44
2100Ft

A Cryptocoryne wendtii fajták egy újonnan felfedezett változata, a közepes növésű barnás színezetű 'Kompakt'. Vízfelszínfelett rozsdabarana, míg víz alatt csokoládé barna levelei apró díszei lehetnek akváriumunknak. Cserépbe ültetve kis bokrokként tarthatjuk őket, míg egyszerűen a talajba helyezve új hajtásokkal próbálja meghódítani a környező  területeket. A gyökerek helyének korlátozásával nem csak a terjedést, de a növény méretét is limitálhatjuk, egyfajta akváriumi bonsai növényként tekinthetünk erre a különlegességre.

A Dennerle laboratóriumi körülmények között nevelt zselés növényei akár több hétig is a dobozban tarthatóak ültetés előtt. A steril dobozt soha ne nyissuk fel használat előtt, hogy a táp-zselé penészedését elkerüljük. Ültetés előtt mindig alaposan mossuk le a zselét a növény gyökereiről és vágjuk vissza a gyökér-végeket. A növény igény szerint több kisebb tőre is bontható.

További információ
Name Dennerle Cryptocoryne wendtii kompakt - zselés (in-Vitro)
SKU 30056-44
Gyártó Dennerle
Szín Barna
Növény típusa Könnyen tartható
Akvárium típusa Kevés fényhez - low tech