The wishlist name can't be left blank

Dennerle Nano Catappa, katappa levelek - 12db

Az indiai mandulafa (Terminalia Catappa) leveleiben található természetes anyagok meggátolják egyes akváriumban tenyésző gombák elszaporodását. A levelek hatása a természetben a mocsaras területeken megtalálható csersavban és tanninokban gazdag vizeket szimulálja az akváriumban - a pH csökken, a kálcium és nyomelem tartalom emelkedik.

Dennerle catappa leveleket garnélás akváriumokban gyakran használják, a garnélák előszeretettel fogyasztják ezeket. A levelek közvetlen a behelyezés után a víz felszínén úsznak, majd egy idő után lesüllyednek az aljzatra. Nano akváriumokban a megfelelő hatás eléréséhez elég a levél egy kisebb, letört darabját a vízbe helyezni. Használat: 1 levél / 50 liter - 1 hétig. Ezek után cseréljük le a levelet egy újra.

  • Összetétel: szárított Catappa levelek
  • Mennyiség: 12 db
Raktáron
SKU
5916-44
2590Ft

A mandulalevelek a víz színét - a természetben a mocsaras vizek színéhez hasonlóan enyhén barnásra festi. A Catappa levélnek a hétköznapi szóhasználatban több elnevezése is van: trópusi mandulalevél, vadmandula levél, Indiai mandulalevél, tengeri mandulalevél, jávai mandulalevél, ketapang levél, stb.

További információ
Name Dennerle Nano Catappa, katappa levelek - 12db
SKU 5916-44
Gyártó Dennerle