The wishlist name can't be left blank

Dennerle Carbo Booster Max folyékony CO2 - 250 ml

Dennerle Carbo Booster Max folyékony CO2 - 250 ml

A növények CO2 ellátását biztosító/segítő folyékony táp, a német Dennerle cég terméke. A Macro és Micro növénytápok mellett a megfelelő szénfelvétel biztosítása a legfontosabb az akváriumi növények számára.

Használható önállóan vagy CO2 befecskendezés mellett is. Algaölő hatású. A gyakorlatilag használhatatlan tablettás CO2 kitűnő helyettesítője. A már széles körben ismert Easy-Carbo termékhez képest a Dennerle készítménye 50%-kal erősebb!

A megfelelő CO2 befecskendezésen túl elvileg nincs szükség Carbo Boosterre, a tapasztalat azonban azt mutatja, hogy "megfelelő" CO2 befecskendezést rendkívül nehéz megvalósítani, illetve algaölő hatása pluszt nyújt a normál CO2 beoldás mellett.

ADAGOLÁS
Gyári adagolás:
• Kevés növény - 2 ml / 100 liter / nap
• Sok növény - 3 ml / 100 liter / nap
Green Aqua által javasolt adagolás (heti 50% vízcserék mellett)
• 4 ml / 100 liter / nap

Raktáron
SKU
3114-44
3390Ft

Dennerle Carbo Booster Max folyékony CO2 - 250 ml

A növényes akvarisztikában a megfelelő mennyiségű CO2 jelenlétének fontosságát nem győzzük eléggé hangsúlyozni. Ha egy akváriumban a CO2 beoldás nem megoldott, vagy nem tökéletes (nem megfelelő diffúzor, élesztős módszer, stb.) akkor a Carbo Booster adagolása a növénytápok mellé rendkívül javallott. Az Carbo Booster-nek van pozitív "mellékhatása" is: általános algaölő szerként is viselkedik, a fonalalgára (pl. Stag Horn alga) vagy ecsetalgára történő közvetlen fecskendezésével pár nap alatt visszaszorítható helyileg az algásodás. A növényes akvarisztikában határozottan ellenezzük az algaölő szerek használatát, a Carbo Booster-t mégis ebből a szempontból is hasznos terméknek tartjuk.

A már széles körben ismert Easy-Carbo termékhez képest a Dennerle készítménye 50%-kal erősebb!

ADAGOLÁS
Gyári adagolás:
• Kevés növény - 2 ml / 100 liter / nap
• Sok növény - 3 ml / 100 liter / nap
Green Aqua által javasolt adagolás (heti 50% vízcserék mellett)
• 4 ml / 100 liter / nap

FIGYELMEZTETÉS:
• Gyermekek elől elzárva tartandó!
• A termék rendkívül veszélyes vegyszereket tartalmaz, ezért a házi "Carbo Booster" készítésével való próbálkozást NEM javasoljuk!!!
• Az adagolása egyes garnéla fajokra toxikusan hathat. Bár a széleskörű nemzetközi- és saját tapasztalatok alapján is veszélytelen a javasolt mennyiség adagolása, a gyáritól eltérő mennyiségű adagolásból származó károkért nem vállalunk felelősséget.
• Egyes akvaristák megfigyelései szerint a termék egyes Valisneria és Riccia fajokra rossz hatással van.

További információ
Name Dennerle Carbo Booster Max folyékony CO2 - 250 ml
SKU 3114-44
Gyártó Dennerle