The wishlist name can't be left blank

Dennerle haltáp - Calanus FD Organic, Planktont tartalmazó kiegészítő - 100ml/12g

Planktoneleség az összes díszhal számára.  Kiegészítő haltápként használható. A 2-3 mm méretű Callanus garnélák egysejtű mikroalgával táplálkoznak, ezért vitaminokban rendkívül gazdagok. Az egészséges és hosszú életű halak tartásának egyik titka, a változatos, jó minőségű eledellel etetés.

Kiszerelés: 100 ml-es visszazárható műanyag doboz
Nincs raktáron
SKU
7504-44
2 790 Ft
Dennerle Calanus FD - Planktont tartalmazó haltáp 100ml

Az evezőlábú rákok (Copepoda) az ízeltlábúak (Arthropoda) törzsébe az állkapcsilábas rákok (Maxillopoda) osztályába tartozó alosztály. Tíz rendjükben ezidáig több, mint 24 000 fajukat írták le. Tengerekben, édesvizekben, interstíciális-, föld alatti- és efemer vizekben szinte mindig megtalálhatóak, az egész Földön elterjedtek. Régi magyar elnevezésük: kandics, kandicsrák.

A szabadon élő fajok mérete általában 1 és 2 mm közé esik, míg az élősdiek között több centiméter nagyságúak is vannak (32 cm-ig). A bioszféra anyag- és energiaáramlásában rendkívüli jelentősége van ennek a csoportnak. Az antarktiszi vizek krillje (Euphausia superba) mellett a legnagyobb biomasszával rendelkező állatcsoport. A szén ciklusban és a tengeri táplálékhálózatokban szerepük óriási. Az óceánok évente 2 Gt (gigatonna) szenet kötnek meg a légkörből. A Copepodák táplálkozásuk során testükben megkötik a szenet, és napi vándorlási ciklusaik által a mélyebb vízrétegekbe juttatják. Csak növeli gazdasági jelentőségüket, hogy az ember által fogyasztott halak legfőbb táplálékát jelentik.
További információ
Name Dennerle haltáp - Calanus FD Organic, Planktont tartalmazó kiegészítő - 100ml/12g
SKU 7504-44
Gyártó Dennerle