INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

For international orders please click here

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

Dennerle Aquarium Starter Rapid baktériumkultúra elősegítő indításhoz - 200ml

4 990 Ft
24 950 Ft / 1 l
Raktáron
Cikkszám
1681-44

Két összetevőből áll:

  1. Élő szűrő baktériumok - a szűrőanyagra és a kavicsra telepednek és azonnal elkezdik a szennyező anyagok lebontását. A baktérium oldat nagy mértékben koncentrált, garantált 500 millió baktérium per milliliter.
  2. Baktérium tápláló oldat - speciálisan kifejlesztett "baktérium ételek", melyek a gyors növekedést és reprodukciót biztosítják.

Működése:

  • Hatékony nitrifikációs baktériumok (Nitrosomonas, Nitrobacter) a káros ammóniát nitráttá alakítja nitriten keresztül, ezzel méregteleníti a vizet.
  • Az aljzatban és a szűrőben denitrifikáló baktériumok (Paracoccus) a nitrátot gáz halmazállapotú nitrogénné alakítják át, csökkentve a nitrát tartalmat.
  • A szűrő baktériumok lebontják az elhalt növényi anyagokat és az élelmiszer maradványokat, a halak ürülékét, a szerves szennyeződéseket, fehérjéket, zsírokat, a káros szerves anyagokat.

Adagolás: 

  1. Indító baktérium kultúra: 100 ml baktérium kultúrát adagoljunk 50-100 liter akváriumvízhez. A mennyiség felét a szűrőanyagra, másik felét az akváriumvízbe juttassuk.
  2. Nyomelemek baktériumoknak:  1. nap: 50 ml 100 liter akváriumvízhez
                                                       2.- 6. nap:  10 ml 100 liter akváriumvízhez naponta 1x.

 

További információ
Név Dennerle Aquarium Starter Rapid baktériumkultúra elősegítő indításhoz - 200ml
Cikkszám 1681-44
EAN 4001615016819
Gyártó Dennerle

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
Dennerle BactoElixier Bio - baktériumkultúra elősegítő vízkezelő - 50 ml Előző Dennerle Aqua Rico BactoClean
Ugrás fel