INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

For international orders please click here

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

Dennerle karbantartó készlet - 5 db-os akvakertész szett

27 990 Ft
Készleten
Cikkszám
2860-44

Dennerle karbantartó készlet - 5 db-os szerszámkészlet édesvizi akváriumokhoz

Az akvárium ápolásához és karbantartásához szükséges legfontosabb eszközök egy szettben kezdő és haladó aquascapereknek.

A fényes rozsdamentes acél exkluzív megjelenést kölcsönöz az ollónak és a csipesznek. A csipeszek hegyén finom barázdák találhatók, így a finom növényi gyökerek is biztonságosan megfoghatók vele. A kellemes és precíz nyomásponttal nagyon pontosan lehet dolgozni, miközben védi a gyökereket a károsodástól.

Az ívelt olló megkönnyíti a munkát az akvárium nehezen megközelíthető helyein is.

A tisztítószivacs nagyon egyszerűvé és biztonságossá teszi az algák eltávolítását az akvárium üvegéről és a mikroszálas törlőkendő csíkmentes tisztítást biztosít az akváriumnak.

További információ
NévDennerle karbantartó készlet - 5 db-os akvakertész szett
Cikkszám2860-44
EAN4001615028607
GyártóDennerle

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

Nagyobb termékeink kiszállítását szállítmányozási partnerrel végeztetjük. A kiszállítás lakáscímre való eljuttatást jelent ameddig a teherautó be tud hajtani. Lakásba való felszállításról ebben az esetben Önnek kell gondoskodnia.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
Dennerle Scapers Flow szűrő akasztó szett Előző Dennerle Scapers Flow szűrő akasztó szett
Ugrás fel