Dennerle Anubias nana 'Pinto'

Család: Araceae
Származási hely: Tenyésztett növény
Magasság: -8 cm
Szélesség: -
Fényigény: közepes
Hőmérséklet: 22-28 °C
Vízkeménység: lágy-kemény
pH tolerancia: 5-9
Növekedési ütem: lassú
Igény: alacsony

A különleges 'Pinto' változat a sötétzöld Anubias fajok természetes szelekcióval világos-zöld színűre tenyésztett alfaja. A többi Anubias fajnál erősebb megvilágítást igényel. Előtér- és középtérben is használható.

Raktáron
SKU
30030-44
2100Ft
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Az Anubias Nana 'Pinto' egy Dennerle által természetes szelekcióval kitenyésztett növényfaj, amely a hagyományos Anubias sötétzöld szín helyett világoszöld árnyalatot kölcsönöz ennek a különleges növénynek. A világoszöld színváltozat levelenként és növényenként is eltérő lesz. Ennek a lassan növő alfajnak több fényre van szüksége mint a hagyományos Anubias fajoknak. A kis mérete miatt a 'pinto' kiválóan használható Nano akváriumokban és a berendezés vizuális fókuszpontjaként. Jó kontrasztot ad a lávakövek sötét színének.

További információ
Name Dennerle Anubias nana 'Pinto'
SKU 30030-44
Manufacturer Dennerle
Color Sárgás
Növény típusa Könnyen tartható
Akvárium típusa Kevés fényhez - low tech
 

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.