CLICK HERE for international orders.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

Dennerle All for Betta csomag

9 690 Ft
Készleten
Cikkszám
4272-44

Dennerle All for Betta csomag

Dennerle Betta Water:

Vízkondicionáló Betták részére

  • A csapvizet halak és növények számára alkalmas akváriumvízzé alakítja
  • Semlegesíti a veszélyes klórt, megköti a nehézfémeket
  • Fin-Care-Complex: Védőkolloidokkal és ápoló anyagokkal védi az érzékeny uszonyokat

A Dennerle Betta Water kezeli a csapvizet, és biztonságossá teszi a halak, garnélarák és növények számára. Semlegesíti a veszélyes klórt és nehézfémeket, és hozzáadja a hiányzó hatóanyagokat. Speciális uszonyápoló komplexet is tartalmaz a betta halak számára. Más akváriumlakók is részesülnek teljes védő és ápoló hatásából. A működő akváriumhoz fontos a gazdag ültetés, a jó növekedési feltételek és a rendszeres részleges vízcsere. Betta akváriumokhoz a Dennerle heti 25-30%-os részleges vízcserét javasol.

Dennerle Betta Care:

Betta halak védelme és gondozása

  • Védi és ápolja a nyálkahártyát, a kopoltyúkat és az uszonyokat, csökkenti a stresszt és serkenti az immunrendszert
  • Természetes aloe verával, tengeri mandulafa kivonattal, gyógynövény kivonatokkal, dexpanthenollal, vitaminokkal és jóddal
  • Betták jó közérzetéért és vitalitásáért

A Betta Care egy vízkezelő termék, amely hatékony védelmet és teljes körű ápolást biztosít a Betták részére. A természetes humin- és fulvosavak értékes tengeri mandulafa kivonattal és természetes aloe verával kombinálva védik és ápolják az érzékeny nyálkahártyát, kopoltyúkat és uszonyokat. A gondosan válogatott gyógynövény-kivonatok serkentik az immunrendszert. A B-vitamin komplex csökkenti a stresszt. A dexpanthenol bevált hatóanyaga elősegíti a bőr- és uszonysérülések regenerálódását. A létfontosságú elem, a jód támogatja az egészséges pajzsmirigyműködést. Színes, életerős és Betta halakhoz.

Dennerle Betta Booster:

Speciális színfokozó haltáp betta halaknak, tartósítószer nélkül. Összetétel: Plankton, gabona-proteinek, édesvizi garnéla, spenót, Omega-3 zsírsavak, artémia, spirulina, fokhagyma, vörös szúnyoglárva.

Napi 1-2 alkalommal annyit etessünk, amenniyt a halak 1-2 perc alatt elfogyasztanak.

Kiszerelés: 30 ml Visszazárható alutasak.
Súly: 12g.

További információ
NévDennerle All for Betta csomag
Cikkszám4272-44
EAN4001615042726
Súly (kg)1.000000
GyártóDennerle

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

Nagyobb termékeink kiszállítását szállítmányozási partnerrel végeztetjük. A kiszállítás lakáscímre való eljuttatást jelent ameddig a teherautó be tud hajtani. Lakásba való felszállításról ebben az esetben Önnek kell gondoskodnia.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy átvételtől számított 48 órán belül eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás akár 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
Dennerle Betta Water vízkezelő - 250 ml Előző Dennerle Betta Water vízkezelő - 250 ml
Ugrás fel