Ügyfélszolgálat: 06 1 6104627

Garnéla - CPO törperák, ollós garnéla (Cambarellus patzcuarensis, törpe rák)

3 4

Az apró törperákok izgalmas lakói  lehetnek akár egy nano akváriumnak is. A CPO a vad színváltozatának (Cambarellus patzcuarensis) egy mutációja révén jött létre. Bár sok forrás békés, halakat nem bántó törperákról beszél, sajnos mi tapasztaltunk ezzel ellenkező viselkedést. Csakis olyan halak mellé javasoljuk, melyek nagyobb termetűek, ellenkező esetben könnyen a vesztüket okozhatja a CPO ollója. 4-5 cm nagyobb termetű halakat már nem próbál elejteni. Mivel nem bántják a növényeket sem, ezért növényes akváriumokban is tarthatók. A hímek valamivel kisebbek a nőstényeknél és a fejtor és a potroh ízesülésénél található párzólábról ismerhetők fel.


A törperákok csak személyes átvételre rendelhetők!

Iratkozzon fel, hogy értesítést kaphasson, ha a termék újra raktáron van

Elérhetőség: Nincs készleten

2000 Ft
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek

Név:  Cambarellus patzcuarensis sp. orange, Narancssárga törperák, CPO
Táplálkozás: Minden evő
Méret: 4-6cm
Ajánlott akvárium méret: 30liter
Környezet: Dús növényzet, sötét talaj
Optimális vízértékek: 22°C-24°C,7-7,8 pH, 5-15NK°
Viselkedése: Békés
Csoport: Cambaridae
Eredeti élőhely: Mexikó Lágo de Patzcuaro
Szaporodás: A hím a hátára fekteti a nőstényt és ollóival lefogja. A párzás 2-15 percig is eltart. Pár nap múlva megjelennek a peték a nőstény potrohlemezei alatt.

További információk

NévGarnéla - CPO törperák, ollós garnéla (Cambarellus patzcuarensis, törpe rák)
Cikkszám888011
GyártóÉlőlények

Vevőink ezeket a termékeket nézték meg

 

Speciális termékek szállítása

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.
Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem