CLICK HERE for international orders.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

GreenWorks CO2 palack töltés - 2 kg

8 990 Ft
4 495 Ft / 1 kg
Készleten
Cikkszám
999097

A termék megvásárlásával 2 kg-os nagynyomású CO2 palack cseréje rendelhető meg üzletünkben történő átvétellel. 

Palack menet: W28.1

Fontos! A CO2 palackok töltését külső partnerrel végezzük, ezért nem minden palackot tudunk átvenni töltésre. Magyar érvényes nyomáspróba legyen a gázpalackon. Kollégáink örömmel segítenek emailben és személyesen is a palack tölthetőségével kapcsolatban, amennyiben kérdése lenne. A Green Aqua-ban vásárolt palackokat természetesen cseréljük.

A nem Green Aqua-ban vásárolt, de töltésre átvett palackot töltetni tudjuk kb. 2 hetes határidővel.

Amennyiben a rendelt tételek között szerepel CO2 palack, vagy CO2 palackos szett, rendszer, úgy a rendelési folyamat szállítási lehetőségei között csak a személyes átvétel fog szerepelni, a futárszolgálat nem!

A termék futárszolgálattal NEM szállítható! Csak személyes átvétellel rendelhető!

További információ
NévGreenWorks CO2 palack töltés - 2 kg
Cikkszám999097
EAN5994460973132
Súly (kg)2.000000
GyártóGreenWorks

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

Nagyobb termékeink kiszállítását szállítmányozási partnerrel végeztetjük. A kiszállítás lakáscímre való eljuttatást jelent ameddig a teherautó be tud hajtani. Lakásba való felszállításról ebben az esetben Önnek kell gondoskodnia.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy átvételtől számított 48 órán belül eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás akár 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
GreenWorks CO2 palack - 2 kg (töltött) Előző CO2 palack - 2 kg
Ugrás fel