INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

For international orders please click here

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

Chris und Olis - Crunchy Cream hal, csiga és garnélatáp - 100g

5 790 Ft
58 Ft / 1 g
Készleten
Cikkszám
29347

Jól emészthető táplálék, így az ürülék kevesebb takarmány-maradványt tartalmaz, az akvárium vize tisztább marad és kevesebb alga képződik.

Etetés: Kenje a krémet az akváriumban lévő kövekre vagy más felületekre, vagy egyszerűen ragasszon belőle egy kis golyót az akváriumüveg belsejébe. Naponta 2-3 alkalommal etessen annyit, amennyit az akváriumi állatok rövid időn belül elfogyasztanak.

Kerülje a túletetést.

Kizárólag akvarisztikai felhasználásra.

Összetétel: Növényi melléktermékek, rovarok, gabonafélék, sarkvidéki krill, növényi fehérjekivonatok, algák (chlorella, hínár), spirulina, gyógynövények (pl. echinacea, rozmaring, lapacho kéreg, körömvirág), ásványi anyagok, kenderolaj, moringa, vízibolhák, pollen, arónia, élesztő, fokhagyma
Tápanyag-adalékanyagok/kg: A-vitamin (3a672a): 366 NE, C-vitamin (3a300): 27 mg, D3-vitamin (3a671): 275 NE, Fe (3b103): 4 mg, Mn (3b502): 6 mg, Zn ( 3b603): 6 mg
Érzékszervi adalékok: Asztaxantin (2a161j): 93 mg/kg
Analitikai komponensek: nyersfehérje: 16,3%, nyers zsír: 4,5%, nyersrost: 2,4%, nyershamu 3,4%
Nyilatkozat: Összetett takarmány díszhalak és gerinctelen állatok számára
Etetési javaslat: Naponta 2-3 alkalommal etess annyit, amennyit az állatoknak néhány perc alatt elbírnak. Takarmány takarékosan
Németországban készült
Tartalom: 100 g

További információ
NévChris und Olis - Crunchy Cream hal, csiga és garnélatáp - 100g
Cikkszám29347
EAN4251932207494
Súly (kg)0.150000
GyártóChris&Olis

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

Nagyobb termékeink kiszállítását szállítmányozási partnerrel végeztetjük. A kiszállítás lakáscímre való eljuttatást jelent ameddig a teherautó be tud hajtani. Lakásba való felszállításról ebben az esetben Önnek kell gondoskodnia.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
Chris und Olis - Soft Drops általános haltáp - 100g Előző Chris und Olis - Softdrops általános haltáp - 100g
Ugrás fel