INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

For international orders please click here

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

Chihiros RGB Vivid 2 LED lámpa - Fekete (130 W, 5500 lm)

139 990 Ft
Készleten
Cikkszám
329-7008-3

Chihiros RGB Vivid 2 LED lámpa - Fekete (130 W, 5500 lm)

A Vivid 2 a Chihiros lámpák csúcsa. Nagyobb akváriumokban is elegendő fényerőt nyújt a legigényesebb növények számára is. A My Chihiros applikáció és a beépített Bluetooth vezérlő segítségével a fény színvilágát is kedvünkre szabályozhatjuk a fényerő mellett, így biztosan a számunkra legszebb látványt érhetjük el akváriumunkban. Az applikációban néhány kattintással állíthatunk napfelkeltét és naplementét, ami amellett, hogy látványos, halaink számára is barátságosabb, mint a világítás hirtelen fel-le kapcsolása.

Alapértelmezetten csak bluetooth-on keresztül lehet vele kommunikálni, ha wifi-n keresztül is szeretné használni, akkor javasoljuk a Wifi Hub megvásárlását hozzá. Az alkalmazásnak szükséges a helymeghatározás engedélyezése!

A világítás plafonra vagy az akvárium fölé szerelt polcra függeszthető a csomagban található függesztő szett segítségével.

A Chihiros RGB Vivid 2 LED lámpához az alábbi kiegészítők elérhetőek:
Chihiros Shade RGB Vivid 2 - Fekete

Adatok:

 • Javasolt akvárium méret: 60-90 cm széles
 • Lámpa mérete: 455*162*34 mm
 • Áram: 130W
 • LED-ek száma: 160 db
 • Fényerősség: 5500 lm
 • LED színek: RGB 3 az 1-ben
 • AC100 - 240V, 50-60Hz
 • LED élettartam: kb 50.000 óra
 • Vízállóság: IP 43
 • Applikációval használható!
 • Garancia: 2 év

A My Chihiros applikáció bemutatása

Applikáció letöltése:
Apple
Android

Használati útmutató

További információ
NévChihiros RGB Vivid 2 LED lámpa - Fekete (130 W, 5500 lm)
Cikkszám329-7008-3
EAN5994460025640
GyártóChihiros
SzínFekete
Világítás típusaFüggesztett

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

Nagyobb termékeink kiszállítását szállítmányozási partnerrel végeztetjük. A kiszállítás lakáscímre való eljuttatást jelent ameddig a teherautó be tud hajtani. Lakásba való felszállításról ebben az esetben Önnek kell gondoskodnia.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
Chihiros RGB Vivid 2 LED lámpa - Ezüst (130 W, 5500 lm) Előző Chihiros RGB Vivid 2 LED lámpa - Ezüst (130 W, 5500 lm)
Ugrás fel