INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

For international orders please click here

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

Chihiros hűtőventilátor (60 literes akvárium mérethez)

Akciós ár 10 990 Ft Lista ár 16 990 Ft
Készleten
Cikkszám
360-002

Halaink számára nagyon fontos a megfelelő vízhőmérséklet. Az akváriumi hűtőventilátor segíthet megoldani ezt a problémát a forróbb nyári napokon. A Chihiros hűtőventilátor csendes, gazdaságos és biztonságos hűtési megoldást nyújt, hogy halainknak is kellemes nyara legyen.

A kiváló minőségű Chihiros hűtőventilátor gazdaságosan és hatékonyan hűti le az akvárium vizét a vízfelszín párolgásával járó nagy légmozgással.

Nagy teljesítményű csendes, beépített kefe nélküli motorral szerelt.

Háromsebességes szabályozás: a megfelelő sebesség a beltéri hőmérsékletnek megfelelően kiválasztható, a víz hőmérséklete 2-4 ℃-kal csökkenthető. Max 14 mm-es üvegvastagságra szerelhető, könnyen rögzíthető.

A ventilátor névleges feszültsége 9 V, alumínium ötvözet burkolatú, IP55 védelmi fokozattal. 

Méret: 100x75,5x82,5mm

További információ
NévChihiros hűtőventilátor (60 literes akvárium mérethez)
Cikkszám360-002
EAN5994460029983
GyártóChihiros

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

Nagyobb termékeink kiszállítását szállítmányozási partnerrel végeztetjük. A kiszállítás lakáscímre való eljuttatást jelent ameddig a teherautó be tud hajtani. Lakásba való felszállításról ebben az esetben Önnek kell gondoskodnia.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
ONF Mist O LED lámpa - 500 lm, 10 W - Fekete Előző ONF Mist O LED lámpa - 500 lm, 10 W - Fekete
Ugrás fel