Ügyfélszolgálat: 06 1 6104627

Green Aqua - bolt és galéria

Green Aqua Galéria


2018 május 1 nagy nap a Green Aqua életében. A csapatunk (9 év után) nagyobb, szebb helyre költözött - az új bolt és galéria Budapesten a 1119 Budapest, Major köz 12. cím alatt található. A hivatalos megnyitó (Grand Opening) dátuma: 2018 július 14. Az eseményről a Youtube csatornánkon is beszámolunk majd. Várjuk szeretettel az akvarisztika fellegvárában.


Green Aqua galéria

600 négyzetméter
Az új budapesti bolt és galéria több mint háromszor nagyobb mint a korábbi törökbálinti központunk. Ügyfeleink a nagy saját parkolónkban ingyenesen állhatnak meg. Az új, modern logisztikai központunk nagy mennyiségű csomag profi és gyors kiküldésére alkalmas.
8000 liter víz

8000 liter víz
A galériában 15 bemutató akvárium (10-től 650 literesig) található. Az akváriumok részletes leírása itt található. Ezeken kívül további 5 növénytárolónk (600-700 növénnyel) és 64 "halas-garnélás" tárolónk van, ezekben 100-120 féle halfaj és csigák, és 15-20 féle garnéla várja gazdáját.
Inspiráló környezet

Inspiráló környezet
Az eladótér és az akváriumok kialakításánál a legfőbb szempont a tiszta vonalvezetés, a modern, látványos és megnyugtató környezet kialakítása volt. Egy olyan minimalista, légkondícionált tér, ahol a halk zene és a látvány együtt hat, ahol a termékek és az akváriumok együtt hatnak.
Green Aqua - a csapat

Szakértő csapat
Csapatunk minden tagja akvakertész és hosszú évek óta tanulmányozza az édesvizi high-tech és low-tech akvarisztika technikáját. Tudunk és szeretünk akváriumokat építeni és gondozni, tanácsot és inspirációt adni. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!Green Aqua galéria


Green Aqua bolt
Green Aqua galéria - halaspolc


Green Aqua galériaNövényes akvárium
Növényes akvárium
Akvakertészet
Lélegzetelállító látvány, kristálytiszta víz. Természetes, stabil ökoszisztémák.
különlegességek hollandiából
Új Aquaflora növények
Mostantól más kertészeteknél nem elérhető, új fajtákat is forgalmazunk.
Aquaflora növények
Fényképes leírás a Green Aqua galériájának 22 akváriumában felhasznált technikával és élőlényekkel. (A versenyakváriumaink fotói itt találhatóak.)
Működésének 10. éve elején megnyittuk a Green Aqua vadonatúj galériáját Budapesten! Az új bolt több, mint háromszor nagyobb mint a régi. Nézze meg!
Green Aqua növény wellness csomag
Macro és Micro tápanyagok, CO2 pótlás. Növény wellness csomagjaink.
Green Aqua alga tájékoztató
Algásodás, ködös víz, felszín hártya? Segítünk a megoldásban!
Minden, amit a karbantartásról tudni kell. Olvassa el az RO tájékoztatót is.
Miért van szén-dioxidra szüksége az akváriumi növényeinknek?
Rotala 'Hra', Green
Minden a növényválasztásról és a telepítésről. Fotó: Rotala H'ra, Green.
Nano akváriumok, CO2, szűrés. Termékbemutatók, inspiráció.
Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem