0%
DOOA NEO GLASS AIR - Varázsolj trópusi hangulatot!

Az akváriumok építése, átépítése viszonylag nagyobbb lélegzetvételű feladat, több előkészületet kíván és a beüzemelés után a heti karbantartást is be kell terveznünk. Ezért érthető, hogy nehezebben szánjuk rá magunkat.

Szerencsére nem kell eldobni a tervünket, ha valami újdonságra vagy különleges faunára vágyunk az év közben. Léteznek egész kis méretű üvegek, amik remek alapjai lehetnek egy apró erdei részletnek, trópusi hangulatnak az íróasztalon vagy a lakásunk egy kiemelt pontján. Nem szükséges hozzá sem víz, sem szűrés, csak időnként meg kell permeteznünk és a növények szépen fejlődnek ebben párás környezetben a világítás alatt. 

DOOA NEO GLASS AIR üvegei ehhez kínálnak esztétikus "vásznat". Az építményünk az asztal síkja felett "lebeg", kiemelve a berendezést a környezetéből. A többféle méret és arány miatt szinte végtelen variációt építhetünk belőlük, amit minimális karbantartással egész évben élvezhetünk.

Építs egy mohás berendezést csak dekorációval. Használd a levágott akváriumi növényeidet, vagy épp egy szép orchideát és néhány apró terráriumi növényt. Meglátod, mennyi örömet ad majd a berendezés! 

Ha a növényeid a párásabb környezetet igénylik, az építményre helyezthető üveg tető segít a megfelelő páratartalom megóvásában. A kártevők ellen a Wabi Kusa Mist-et ajánljuk, a növényeid tápozásához pedig a WABI-KUSA Liquid tápanyagot használd. 

Az elkészült apró berendezést később vidd magaddal az irodába, munkahelyedre, helyezd el a gyerekszobában vagy a nappali egy sötétebb pontján. Lepd meg barátodat, ismerőseidet az elkészült kis dzsungellel! Meglátod, imádni fogják és hálásak lesznek, hogy nincs sok teendő vele.

Azon kívül, hogy remekül feldobja a teret, nyugtató hatása kihat mindennapi életünkre. Kövesd a fejlődését és ne felejtsd el megosztani velünk az elkészült művedet. A legjobban sikerült alkotásokat bemutatjuk oldalainkon.