The wishlist name can't be left blank

Biztonsági adatlapok, veszélyes-, biocid- és állatgyógyászati termékek

Ez az oldal a Green Aqua Kft. által eladásra kínált engedélyköteles termékek listáját tartalmazza. A Green Aqua Kft. rendelkezik a megfelelő szakhatósági és önkormányzati engedélyekkel az adott termékkör kezelésére, tárolására és forgalmazására vonatkozólag.

 

NYILATKOZAT A FORGALMAZOTT VESZÉLYES TERMÉKEKRŐL

A Green Aqua Kft. által eladásra kínált termékek közül az 1272/2008/EK rendeletnek (Reach) megfelelően az alább felsoroltak minősülnek veszélyesnek. A 2017.06.01 után érvényes CLP előírásoknak megfelelő biztonsági adatlapok a termék nevére kattintva tekinthetők meg.

Tájékoztatjuk vásárlóinkat, hogy a szabályozásnak megfelelően veszélyesnek minősülő terméket csakis a boltunkban történő személyes átvét útján van módunk forgalmazni (futárszolgálattal nem szállítunk veszélyes termékeket).


 

NYILATKOZAT A FORGALMAZOTT BIOCID TERMÉKEKRŐL

A Green Aqua Kft. által eladásra kínált termékek közül a 38/2003. (VII. 7.) ESzCsM-FVM-KvVM együttes rendelet alapján az alább felsoroltak minősülnek biocid terméknek. A biocid engedélyek a termék nevére kattintva tölthetőek le.


 

NYILATKOZAT A FORGALMAZOTT ÁLLATGYÓGYÁSZATI TERMÉKEKRŐL

A Green Aqua Kft. igazolja, hogy az általa eladásra kínált termékek közül a 128/2009. (X. 6.) FVM rendelet illetve a az élelmiszerláncról és hatósági felügyeletéről szóló 2008. évi XLVI. törvény alapján a megfelelő engedélyek birtokában kizárólag állatgyógyászati készítménynek nem minősülő állatgyógyászati termékeket forgalmaz. A vonatkozó termékek kizárólag magyarországi vagy EU forrásból származnak, a Green Aqua Kft. nem minősül elsődleges forgalmazónak egyetlen érintett termék vonatkozásában sem.