CLICK HERE for international orders.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

Biztonsági adatlapok, veszélyes-, biocid- és állatgyógyászati termékek

Ez az oldal a Green Aqua Kft. által eladásra kínált engedélyköteles termékek listáját tartalmazza. A Green Aqua Kft. rendelkezik a megfelelő szakhatósági és önkormányzati engedélyekkel az adott termékkör kezelésére, tárolására és forgalmazására vonatkozólag.

 

NYILATKOZAT A FORGALMAZOTT VESZÉLYES TERMÉKEKRŐL

A Green Aqua Kft. által eladásra kínált termékek közül az 1272/2008/EK rendeletnek (Reach) megfelelően az alább felsoroltak minősülnek veszélyesnek. A 2017.06.01 után érvényes CLP előírásoknak megfelelő biztonsági adatlapok a termék nevére kattintva tekinthetők meg.

Tájékoztatjuk vásárlóinkat, hogy a szabályozásnak megfelelően veszélyesnek minősülő terméket csakis a boltunkban történő személyes átvét útján van módunk forgalmazni (futárszolgálattal nem szállítunk veszélyes termékeket).

NYILATKOZAT A FORGALMAZOTT ÁLLATGYÓGYÁSZATI TERMÉKEKRŐL

A Green Aqua Kft. igazolja, hogy az általa eladásra kínált termékek közül a 128/2009. (X. 6.) FVM rendelet illetve a az élelmiszerláncról és hatósági felügyeletéről szóló 2008. évi XLVI. törvény alapján a megfelelő engedélyek birtokában kizárólag állatgyógyászati készítménynek nem minősülő állatgyógyászati termékeket forgalmaz. A vonatkozó termékek kizárólag magyarországi vagy EU forrásból származnak, a Green Aqua Kft. nem minősül elsődleges forgalmazónak egyetlen érintett termék vonatkozásában sem.

Ugrás fel