CLICK HERE for international orders.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

Biomax NO Planaria - Planária eltávolító szer - 50 g

4 990 Ft
100 Ft / 1 g
Készleten
Cikkszám
999770

A planária egy féregfaj, ami akár 4 centiméterre is megnőhet. A Planária általában egy vagy két szempárral rendelkezik, és jellegzetes háromszög vagy nyíl alakú fejjel rendelkezik.
A NO Planária fő összetevője a bételpálma kivonat. A bételdiópálma egy természetben előforduló nyersanyag, amelyet a szárból nyernek ki. A pálmakivonat mérgező a féregszerű szervezetekre. A NO Planária nem befolyásolja a víz minőségét, a PH, GH és KH érték stabil marad. A NO Planáriának sincs negatív hatása a garnélarákokra, a vízi növényekre és a vízben vagy a szűrőanyagban lévő fontos baktériumokra.

Fő összetevők: Bételdiópálma kivonat.

Adagolás:
Első nap: 1 teljes mérőkanál 50 liter akváriumvízhez.
Második nap: 1/2 mérőkanál 50 liter akváriumvízhez.
Harmadik nap: 1/4 mérőkanál 50 liter akváriumvízhez.

Állítsa be a mennyiséget az akvárium tartalmához.

72 óra (3 nap) elteltével a kezelés befejeződik és 50%-os vízcsere javasolt.
Kérjük, hogy kezelés után mindig ellenőrizze a víz paramétereit, például az NH3 / NH4 - NO2 paramétereket, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem haladják meg a kritikus szinteket. Ha egyszerre sok planária / féreg pusztul el, ezek a szintek emelkedhetnek az akváriumban, és azonnali vízcsere szükséges, ha a paraméterek elérik a kritikus szintet.
Ne használjon NO planáriát, ha olyen csiga van az akváriumban, amire szükség van. Habár több, mint 20 csigafajjal tesztelték a NO planáriát, nem garantálható, hogy nem öli meg a csigákat.

Megjegyzés:

A Biomax NO planária megöli a planáriákat és megölheti a csigákat, ami sok bomlás terméket juttat a vízbe.
Tartsa szemmel víz értékeit, és biztosítsa az elhullott állatok gyors eltávolítását!

További információ
NévBiomax NO Planaria - Planária eltávolító szer - 50 g
Cikkszám999770
EAN4712511950083
Súly (kg)0.100000
GyártóGreen Aqua

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

Nagyobb termékeink kiszállítását szállítmányozási partnerrel végeztetjük. A kiszállítás lakáscímre való eljuttatást jelent ameddig a teherautó be tud hajtani. Lakásba való felszállításról ebben az esetben Önnek kell gondoskodnia.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy átvételtől számított 48 órán belül eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás akár 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
Easy Life Voogle - immunerősítő - 1000 ml (1 liter) Előző Easy Life Voogle - immunerősítő - 1000 ml
Ugrás fel