The wishlist name can't be left blank

BETA Opti Line Nano 40 Opti-White akvárium - 40x30x30 cm, 36 liter

A 40x30x30 cm-es akvárium méret ideális arányokkal rendelkezik növényes akvárium berendezéséhez.

A Beta akváriumok élcsiszolt üveggel és a lehető legvékonyabb ragasztással készülnek. A piacon egyedülálló gyártástechnológiának köszönhetően ragasztási minőségben felveszik a versenyt bármilyen akváriummal.  

Tartozékok:

  • Opti-White akvárium
  • Üvegtető
  • Üvegtartó kampó
  • Polifoam

Az Opti-White technológia az üveg átlátszóságát, tisztaságát rendkívüli mértékben megnöveli, a hagyományos üvegekből készült akváriumokhoz képest óriási látvány-javulást produkálva. Az Opti-white akváriumok a növényes akvarisztikában használt átlátszó ragasztással készülnek, minimális ragasztóanyag használatával. Az üveg élei a szokásos zöld szín helyett világoskékek!

 

Raktáron
SKU
50052
26990Ft

A kiszállítás után minden esetben ellenőrizni kell az üveg állapotát, és azonnal jelezni az esetleges sérüléseket. A garancia az utólagos törésekre, karcolásokra, repedésekre valamint az ebből fakadó környezeti károkra nem vonatkozik. Az asztallapok és polcok felülete a látszat ellenére nem egyenletes. Az akváriumok alá ezért mindig tegyünk az akvárium tartozékok alatt kapható akvárium alátét szivacsot.

A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret szállítására van lehetőség. Néhány extrém esetben ezért egyedi szállítás szükséges. Tipikusan ilyenek a nagy méretű akváriumok és bútorok. Ezeket egyedi kalkuláció alapján szállítjuk, természetesen az ügyféllel történt egyeztetés után.

További információ
Name BETA Opti Line Nano 40 Opti-White akvárium - 40x30x30 cm, 36 liter
SKU 50052
Gyártó Beta