The wishlist name can't be left blank

BETA Compact Marine 30 Black - 30x40x30 cm - 36 liter akvárium, hátsó polcos szűréssel

Beta Compact 30 fekete háttérrel

Kompakt és elegáns akvárium beépített hátsó polcos szűréssel, a tengeri változatban a skimmer jobb hatékonysággal működik, mint az édesvíziben

Az Opti-White frontüvegnek és a rejtett szűrésnek köszönhetően esztétikus látványt nyújt bármilyen berendezéshez. Ideális akár sziámi harcoshal számára, akár növényes akvárium berendezésére.  

Szűrés:

A beépített Eheim CompactOn 300 vízpumpa megfelelő szűrést és áramlást biztosít. A biológia szűrést segítendő javasoljuk minimum 500 ml Seachem Matrix biológia szűrőanyag használatát. Továbbá a hátsó rész elegendő helyet biztosít Seachem Purigen használatára, ezáltal kristálytisztává varázsolhatjuk az akvárium vizét. 

A szűrés a felszínről így elkerülhető a felszíni hártyásodás is. 

(Az akvárium fekete üveggel kapható!) 

 

Raktáron
SKU
80001
43790Ft

A kiszállítás után minden esetben ellenőrizni kell az üveg állapotát, és azonnal jelezni az esetleges sérüléseket. A garancia az utólagos törésekre, karcolásokra, repedésekre valamint az ebből fakadó környezeti károkra nem vonatkozik. Az asztallapok és polcok felülete a látszat ellenére nem egyenletes. Az akváriumok alá ezért mindig tegyünk az akvárium tartozékok alatt kapható akvárium alátét szivacsot.

A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret szállítására van lehetőség. Néhány extrém esetben ezért egyedi szállítás szükséges. Tipikusan ilyenek a nagy méretű akváriumok és bútorok. Ezeket egyedi kalkuláció alapján szállítjuk, természetesen az ügyféllel történt egyeztetés után.

További információ
Name BETA Compact Marine 30 Black - 30x40x30 cm - 36 liter akvárium, hátsó polcos szűréssel
SKU 80001
Gyártó Beta