INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

For international orders please click here

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

Bankkártyás fizetési tájékoztató

Biztonságos online kártyaelfogadás

Webáruházunk a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A Green Aqua Kft. csak a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a CIB Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 128 bites SSL titkosítással ellátott fizetőoldalon. A fizetőoldal adattartalmáról a Green Aqua nem értesül, azokat csak a CIB Bank érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a Green Aqua oldala tájékoztatja.

A vásárolt áru/szolgáltatás ellenértéke, a kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül kártyaszámláján. Kérjük, olvassa el részletes tájékoztatónkat!

 

CIB Bank elfogadott kártyatípusok

 

Üdvözöljük a CIB Bank biztonságos, internetes fizetési megoldásával működő Webáruházunkban!

Az alábbiakban röviden ismertetjük, hogy miképp intézheti biztonságos módon vásárlását.

Mire figyeljen a vásárláskor?

 • Olvassa el Green Aqua Kft. ismertetőjét, az üzletszabályzatunkat és a kiszállítási információkat!
 • Tanulmányozza át az adatvédelmi tájékoztatót, hiszen ezzel garantáljuk az Ön adatainak biztonságát!
 • Tartsa nyilván a vásárlásával kapcsolatos adatait!
 • Tartsa nyilván a fizetéssel kapcsolatos tranzakciós adatait! (tranzakció azonosító, engedélyszám)
 • Biztosítsa, hogy titkos kártyaadataihoz illetéktelen személy soha ne férhessen hozzá.
 • Használjon olyan böngészőt, amely támogatja az SSL titkosításhoz szükséges opciót!

A biztonságról

A kártyás fizetéshez az Ön internet böngésző programjának támogatnia kell az SSL titkosítást. Az SSL, a Secure Sockets Layer elfogadott titkosítási eljárás rövidítése. Bankunk rendelkezik egy 128 bites titkosító kulccsal, amely a kommunikációs csatornát védi. A VeriSign nevű cég teszi lehetővé a CIB Banknak a 128 bites kulcs használatát, amely segítségével biztosítjuk az SSL alapú titkosítást. Jelenleg a világ elektronikus kereskedelmének 90%-ában ezt a titkosítási módot alkalmazzák. A vásárló által használt böngésző program az SSL segítségével a kártyabirtokos adatait az elküldés előtt titkosítja, így azok kódolt formában jutnak el a CIB Bankhoz, ezáltal illetéktelen személyek számára nem értelmezhetőek.

Fizetés lépései

 • Ön a Green Aqua oldalán választja ki az árukat, melyeknek összegét bankkártyás fizetéssel kívánja teljesíteni.
 • Ezt követően Ön átkerül a CIB Bank biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez kártyaadatait szükséges kitöltenie.
 • A kártyaadatok megadását követően a Fizetés gombra kattintva indíthatja el a tranzakciót.
 • A fizetést követően Ön automatikusan visszatér a Green Aqua oldalára, ahol a tranzakció eredményéről kap visszaigazolást.

A bankkártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően – ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti –, a CIB Bank elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését az áru vagy szolgáltatás ellenértékével.

Önnek ilyenkor már más teendője nincsen, mint megvárni, amíg a megrendelt áruk megérkeznek. Ha a bankkártyás fizetéssel kapcsolatban bármilyen kérdése van, vagy segítsgére lenne szüksége, kérjük, keressen meg minket.

A bankkártyás tranzakció az egyik legbiztonságosabb és legegyszerűbb módja az internetes vásárlások kifizetésénék. A biztonsága, gyorsasága és egyszerűsége miatt az egyik legkedveltebb fizetési mód a Green Aqua webáruházában is. Használja bizalommal. Kellemes vásárlást kívánunk.

Elfogadott kártyák

A CIB Bank internetes fizetési rendszere a Mastercard/Maestro, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron bankkártyák használatát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé. A kártyaelfogadás feltétele, hogy az Ön bankja engedélyezze a kártya interneten (elektronikusan) történő használatát.

Sikertelen fizetések, teendők kártyahiba esetén

 • Amennyiben Ön nem kerül visszairányításra a fizetőoldalról a Green Aqua oldalára, úgy a tranzakció sikertelennek minősül.
 • Amennyiben a banki fizetőoldalon a böngésző „Vissza/Back” vagy a „Frissítés/Refresh” gombjára kattint, ill. bezárja a böngésző ablakot mielőtt visszairányításra kerülne az áruházba, a fizetés sikertelennek minősül.
 • Sikertelen fizetés esetén az összeg nem kerül levonásra, ezért a rendelését újra leadhatja.
 • Amennyiben a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén, okáról, részleteiről bővebben kíván tájékozódni, kérjük, jegyezze fel a tranzakció egyedi azonosító számát, és vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával.

A sikertelen fizetés okai

 • Kártya jellegű hiba. A kártya nem alkalmas internetes fizetésre vagy a számlavezető bank tiltja a kártya internetes használatát; a kártyaadatok hibásan lettek megadva; a kártya lejárt; a kártyahasználat tiltott.
 • Számla jellegű hiba. Nincs fedezet a tranzakció végrehajtásához; a tranzakció összege meghaladja a kártya vásárlási limitjét.
 • Kapcsolati jellegű hiba. A tranzakció során internetes kapcsolati hiba lépett fel; a tranzakció időtúllépés miatt sikertelen volt, kérjük próbálja meg újra.
 • Technikai jellegű hiba. A CIB Bank fizetőoldalról nem tért vissza a Green Aqua oldalra; visszatért a Green Aqua oldalra de a back vagy újratöltés gomb segítségével visszatért a CIB Bank fizetőoldalára ezért a bank biztonsági okokból a tranzakciót automatikusan visszautasította.

A sikeres tranzakció nem teljesül

 • Tapasztalataink szerint viszonylag ritkán, de megtörténik, hogy a a kártya CIB Bank oldalán történő ellenőrzést követően a vásárló nem tér vissza a Green Aqua oldalára (pl. internetes kommunikációs hiba miatt). Ilyen esetekben a tranzakció befejezetlennek minősül.
 • Befejezetlen tranzakció esetén a tranzakció összege zárolásra kerül, ezért Ön értesítést (pl. SMS-t) is kaphat a tranzakcióról, a Green Aqua számláján azonban nem kerül jóváírásra az összeg és a zárolás egy idő után automatikusan feloldódik. Kérjük, keressen meg minket, hogy a sikertelen fizetésről megbizonyosodjunk.

Sikeres tranzakciók visszatérítése

 • Ön a bankkártyás fizetést követően is jogosult a vásárlástól elállni.
 • Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot és tájékoztasson az elállás tényéről. Kérjük, küldje el a tranzakció pontos időpontját, az összeget és a vásárló nevét.
 • Elállás esetén a Green Aqua Kft. minden esetben megvárja a pénz beérkezését (ez esetenként több napot is igénybe vehet) majd haladéktalanul intézkedik a tranzakció összegének teljes visszatérítéséről.
 • A visszatérítés minden esetben a kártyaelfogadó rendszeren keresztül történik meg (nem banki visszautalással), ezért az összeg jóváírása további néhány napot vesz majd igénybe, a Green Aqua Kft.-nek és számlavezető bankjának sincs ráhatása az összeg visszatérítésének a sebességére, ezért a türelmét kérjük.

További információk

 • Böngésző biztonsági figyelmeztetések: egyes esetekben előfordulhat, hogy a fizetés végén a böngészője figyelmezteti, hogy elhagyja a bank biztonságos zónáját és a Green Aqua titkosítás nélküli oldalára lép. Ez a figyelmeztetés nem jelez veszélyt a fizetés biztonságára.
 • CVC2/CVV2 kódok: a MasterCard esetében a Card Verification Code, a Visa esetében a Card Verification Value egy olyan, a bankkártya mágnescsíkján kódolt numerikus érték, melynek segítségével megállapítható egy kártya valódisága. A CVC2 kódot, mely az Mastercard/Maestro kártyák hátoldalán található számsor utolsó három számjegyében szerepel, az internetes vásárlások során kell megadni.
 • Verified by Visa: a Verified by Visa rendszerben regisztrált Visa kártyabirtokosok jelszót választanak a kártyát kibocsátó banknál, mely segítségével azonosíthatják magukat internetes vásárlás esetén, és amely védelmet nyújt a Visa kártyák jogosulatlan használata ellen. A CIB Bank elfogadja a Verified by Visa rendszer keretein belül kibocsátott kártyákat.
 • Mastercard SecureCode: a Mastercard SecureCode rendszerben regisztrált Mastercard/Maestro kártyabirtokosok jelszót választanak a kártyát kibocsátó banknál, mely segítségével azonosíthatják magukat internetes vásárlás esetén, és amely védelmet nyújt a Mastercard/Maestro kártyák jogosulatlan használata ellen. A CIB Bank elfogadja a Mastercard SecureCode rendszer keretein belül kibocsátott kártyákat.
Ugrás fel