ATI Sun Power T5 - 8x54W függesztett dimmelhető lámpa - 121cm

A Németországban készülő ATI Sun Power lámpák a minőségi és költséghatékony kategóriát képviselik. A függeszett, T5-ös fénycsövekkel működő lámpatest a növényes akvárium minőségi és elegáns világítását oldja meg.

Jellemzők:

  • Teljesítmény: 8x54 Watt.
  • Méret: 121 x 40 x 9 cm.
  • Szín: ezüst.
  • A piacon elérhető legjobb minőségű reflektorok (+15% teljesítmény)!
  • Aktív hűtés: rendkívül halk ventillátorok.
  • Függeszthető.
  • Fénycső és foglalat cseppvédelem: Akril.

Az ATI lámpák fénycső nélkül érkeznek. Standard T5 fénycsövekkel használhatók. A lámpatestbe épített computer segítségével programozható és dimmelhető. Segítségével nincs szükség időzítők beiktatására, látványos napfelkelte és naplemente programozható be rajta, továbbá a fényerő is optimalizálható.

RENDELÉSRE!

Hivatalos magyarországi garancia!

 

Raktáron
SKU
999175
210600Ft
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Az ATI volt az első vállalkozás, amely 2001-ben a T5 fénycsöves lámpákat az akvarisztikában használni kezdte. A németországi vállalkozás a mai napig a minőség élvonalát képviseli. A lámpa tetején elhelyezett ventillátor (6 fénycsöves verziókban 2 db. ventillátor) a fénycsöveket és elektronikus előtétet egyaránt hűti! Az akrilból készült hatékony alsó cseppvédelem miatt a lámpát a szokásosnál is közelebb helyezhetjük a vízfelszínhez - ezzel is növelve a megvilágítást. Az ATI Sun Power lámpákat magyarországi raktárról és magyaroszági garanciával forgalmazzuk. Az ATI márka minősége és megbízhatósága méltán vetekszik a Giesemann vagy Arcadia lámpák minőségével, áraiban azonban kategóriájában verhetetlen. ---- Az akvárium-megvilágítás erősségének pontos megválasztása az algásodás szempontjából létfontosságú. Az erős megvilágítással rendelkező ám alul-tápozott vagy túl kevés CO2 beoldással rendelkező akvárium az algásodás pontos receptje. A megvilágítás növelésével párhuzamosan a tápozás (CO2 és növénytápok) mértékén is emelni kell. Az algásodás az ammónia és fény hatására jön létre, minél erősebb egy akvárium megvilágítása, annál kevesebb (kereskedelmi teszttel már régen kimutathatatlan) ammónia kell az algásodás beindulásához.

FÉNYERŐ-TÁBLÁZAT: Az akvárium megvilágításának erősségét áltlában Watt per Gallon (WPG) értékben mérjük, hogy a nemzetközi akvarisztikában használt értékekkel könnyen összehasonlíthassuk a saját megvilágításunkat. 1 liter = 0,264 Gallon A növényes akvárium megvilágítása a következő tartományok között mozoghat: 1-2 WPG: gyenge megvilágítás 2-4 WPG: közepes megvilágítás 4 fölött: erős megvilágítás.

ATI Használati utasítás

További információ
Name ATI Sun Power T5 - 8x54W függesztett dimmelhető lámpa - 121cm
SKU 999175
Manufacturer ATI
Akvárium mérethez 250L alatt
Akvárium típusa Közepes-sok fényhez - high tech
 

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.