The wishlist name can't be left blank

ATI Sun Power T5 - 4x39W függesztett dimmelhető lámpa - 91cm

A Németországban készülő ATI Sun Power lámpák a minőségi és költséghatékony kategóriát képviselik. A függeszett, T5-ös fénycsövekkel működő lámpatest a növényes akvárium minőségi és elegáns világítását oldja meg. Jellemzők: • Teljesítmény: 4x39 Watt. • Méret: 91 x 20 x 9 cm. • Szín: ezüst. • A piacon elérhető legjobb minőségű reflektorok (+15% teljesítmény)! • Aktív hűtés: rendkívül halk ventillátorok. • Függeszthető. • Fénycső és foglalat cseppvédelem: Akril. Az ATI lámpák fénycső nélkül érkeznek. Standard T5 fénycsövekkel használhatók. A lámpatestbe épített computer segítségével programozható és dimmelhető. Segítségével nincs szükség időzítők beiktatására, látványos napfelkelte és naplemente programozható be rajta, továbbá a fényerő is optimalizálható.
Használati utasítás.

GARANCIA - Hivatalos magyarországi garancia! További adatok a "Termék leírás"-ban.

Nincs raktáron
SKU
999500
164 490 Ft

Az ATI volt az első vállalkozás, amely 2001-ben a T5 fénycsöves lámpákat az akvarisztikában használni kezdte. A németországi vállalkozás a mai napig a minőség élvonalát képviseli. A lámpa tetején elhelyezett ventillátor (6 fénycsöves verziókban 2 db. ventillátor) a fénycsöveket és elektronikus előtétet egyaránt hűti! Az akrilból készült hatékony alsó cseppvédelem miatt a lámpát a szokásosnál is közelebb helyezhetjük a vízfelszínhez - ezzel is növelve a megvilágítást. Az ATI Sun Power lámpákat magyarországi raktárról és magyaroszági garanciával forgalmazzuk. Az ATI márka minősége és megbízhatósága méltán vetekszik a Giesemann vagy Arcadia lámpák minőségével, áraiban azonban kategóriájában verhetetlen. ---- Az akvárium-megvilágítás erősségének pontos megválasztása az algásodás szempontjából létfontosságú. Az erős megvilágítással rendelkező ám alul-tápozott vagy túl kevés CO2 beoldással rendelkező akvárium az algásodás pontos receptje. A megvilágítás növelésével párhuzamosan a tápozás (CO2 és növénytápok) mértékén is emelni kell. Az algásodás az ammónia és fény hatására jön létre, minél erősebb egy akvárium megvilágítása, annál kevesebb (kereskedelmi teszttel már régen kimutathatatlan) ammónia kell az algásodás beindulásához.

FÉNYERŐ-TÁBLÁZAT: Az akvárium megvilágításának erősségét áltlában Watt per Gallon (WPG) értékben mérjük, hogy a nemzetközi akvarisztikában használt értékekkel könnyen összehasonlíthassuk a saját megvilágításunkat.
1 liter = 0,264 Gallon A növényes akvárium megvilágítása a következő tartományok között mozoghat:
1-2 WPG: gyenge megvilágítás
2-4 WPG: közepes megvilágítás
4 fölött: erős megvilágítás.

ATI Használati utasítás

További információ
Name ATI Sun Power T5 - 4x39W függesztett dimmelhető lámpa - 91cm
SKU 999500
Gyártó ATI
Akvárium mérethez 200L alatt
Akvárium típusa Közepes-sok fényhez - high tech