INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

For international orders please click here

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

ATI Sun Power T5 - 4x39W függesztett lámpa - 91cm

Akciós ár 114 990 Ft Lista ár 137 990 Ft
Készleten
Cikkszám
1156

Az ATI volt az első vállalkozás, amely 2001-ben a T5 fénycsöves lámpákat az akvarisztikában használni kezdte. A németországi vállalkozás a mai napig a minőség élvonalát képviseli. A lámpa tetején elhelyezett ventillátor (6 fénycsöves verziókban 2 db. ventillátor) a fénycsöveket és elektronikus előtétet egyaránt hűti! Az akril üvegből készült hatékony alsó cseppvédelem miatt a lámpát a szokásosnál is közelebb helyezhetjük a vízfelszínhez - ezzel is növelve a megvilágítást. Az ATI Sun Power lámpákat magyarországi raktárról és magyaroszági garanciával forgalmazzuk. Az ATI márka minősége és megbízhatósága méltán vetekszik a Giesemann vagy Arcadia lámpák minőségével, áraiban azonban kategóriájában verhetetlen. ---- Az akvárium-megvilágítás erősségének pontos megválasztása az algásodás szempontjából létfontosságú. Az erős megvilágítással rendelkező ám alul-tápozott vagy túl kevés CO2 beoldással rendelkező akvárium az algásodás pontos receptje. A megvilágítás növelésével párhuzamosan a tápozás (CO2 és növénytápok) mértékén is emelni kell. Az algásodás az ammónia és fény hatására jön létre, minél erősebb egy akvárium megvilágítása, annál kevesebb (kereskedelmi teszttel már régen kimutathatatlan) ammónia kell az algásodás beindulásához.

FÉNYERŐ-TÁBLÁZAT: Az akvárium megvilágításának erősségét áltlában Watt per Gallon (WPG) értékben mérjük, hogy a nemzetközi akvarisztikában használt értékekkel könnyen összehasonlíthassuk a saját megvilágításunkat.
1 liter = 0,264 Gallon A növényes akvárium megvilágítása a következő tartományok között mozoghat:
1-2 WPG: gyenge megvilágítás
2-4 WPG: közepes megvilágítás
4 fölött: erős megvilágítás.

ATI Használati utasítás

További információ
NévATI Sun Power T5 - 4x39W függesztett lámpa - 91cm
Cikkszám1156
EAN5993250007040
GyártóATI
Világítás típusaFüggesztett
Akvárium mérethez200L alatt
Akvárium típusaKözepes-sok fényhez - high tech

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

Nagyobb termékeink kiszállítását szállítmányozási partnerrel végeztetjük. A kiszállítás lakáscímre való eljuttatást jelent ameddig a teherautó be tud hajtani. Lakásba való felszállításról ebben az esetben Önnek kell gondoskodnia.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
Seachem Matrix - Biológiai szűrőanyag - 1 liter Előző Seachem Matrix - Biológiai szűrőanyag - 1 liter
Ugrás fel